• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #553442  autor: Pullczi
 11 maja 2012, 16:50
Witam!
Od pewnego czasu mam problem z moim nie spełna 4 miesięcznym telefonem z T-Mobile. Otóż od jakiegoś czasu lubi pracować w "wyższych" temperaturach zaczynających się od 35 stopni celsjusza, wtedy jest znośny, dziś rano nagle gdy obudziłem się, leżał na parapecie, gdy do dotchnąłem był niezwykle ciepły, według widżeta baterii miał 55 'C, pewnie miało na to jakiś wpływ, że miał dostęp do słońca, ale nawet gdy leży w cieniu to ma czasami 40 -45 'C, a podczas ładowania w ciemności ma 45'C. Wszystkie części są oryginalne telefon, bateria jak i ładowarka prosto z pudełka, które otrzymałem w T-Mobile. Zauważyłem też, że bateria lubi gwałtownie spaść o jakieś 15-20 %, według mnie to nie jest normalne w prawie nowym telefonie. Macie może jakieś propozycje rozwiąznia tego dość nietypowego problemu. Mam wrażenie, że teraz robią telefony wytrzymujące 2-3 góra 5 lat, tylko po to, żeby nadąrzały za najnowszymi trendami, a taka Nokia 3510i, którą mam 10 lat, dalej świetnie działa, tylko już nie ta technologia, nie ta liczba funkcji.

[ Dodano: 2012-06-19, 22:01 ]
Odświeżam. Jest ktoś w stanie mi pomóc?
Ostatnio zmieniony 02 lip 2012, 20:46 przez Pullczi, łącznie zmieniany 1 raz.

#563157  autor: peacemaker23
 24 cze 2012, 23:18
Taki "urok" telefonu, nic niepokojącego.