• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #528457  autor: Vieslav
 15 sty 2012, 00:47
Przed chwila wszedlem przypadkiem w informacje o telefonie na moim Ace i co widze? Wersja systemu: 2.3.5. Jakim cudem, skoro ostatnio robilem upgrade do 2.3.4 jeszcze w listopadzie chyba i od tamtej pory telefon nie byl podlaczony do kompa. Nie mam pojecia kiedy to moglo sie stac. Nie dzialo sie nic, co mogloby zwrocic moja uwage. Ktos ma jakies logiczne wytlumaczenie? Przeciez jeszcze kilka(nascie) dni temu mialem 2.3.4!
Ostatnio zmieniony 15 sty 2012, 01:47 przez Vieslav, łącznie zmieniany 1 raz.

#528462  autor: orson_dzi
 15 sty 2012, 01:48
A tak dla pewności, automatyczne aktualizacje, czy tam ich wyszukiwanie, bo już nie pamiętam, masz włączone, czy nie?

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#528494  autor: Vieslav
 15 sty 2012, 11:30
Mam wyłączone. Tzn wyszukuje aktualizacje tylko przy połączeniu przez wifi i mam powiadomienie, otwieram market i decyduje, co ma się zaktualizować. No ale bez przesady, co mają aplikacje do wersji androida?

#528510  autor: orson_dzi
 15 sty 2012, 12:41
A patrzyłeś, co KIES powie? Może to tylko jakiś błąd i się tylko cyfra przestawiła sama z siebie.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#528567  autor: pakierhakierxd
 15 sty 2012, 18:07
U mnie w telefonie jest coś takiego jak sprawdzanie aktualizacji softu i może pobiera od razu albo tylko sprawdza może u ciebie też to jest i masz to włączone

Pozdrawiam :)

#528568  autor: Maniiiek
 15 sty 2012, 18:12
Pewnie automatyczna aktualizacja OTA.

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.

#528569  autor: wtd
 15 sty 2012, 18:20
Maniiiek pisze: U mnie w telefonie jest coś takiego jak sprawdzanie aktualizacji softu i może pobiera od razu albo tylko sprawdza może u ciebie też to jest i masz to włączone
W moim SGS2 też taka opcja, tylko, co ciekawe, nic nie pokazuje. Wg. niej nigdy nie ma nowszej wersji oprogramowania, a już raz czy dwa po podłączeniu do kompa okazało się że jednak jest.

#528571  autor: Maniiiek
 15 sty 2012, 18:29
wtd pisze:
Maniiiek pisze: U mnie w telefonie jest coś takiego jak sprawdzanie aktualizacji softu i może pobiera od razu albo tylko sprawdza może u ciebie też to jest i masz to włączone
W moim SGS2 też taka opcja, tylko, co ciekawe, nic nie pokazuje. Wg. niej nigdy nie ma nowszej wersji oprogramowania, a już raz czy dwa po podłączeniu do kompa okazało się że jednak jest.
Zaraz zaraz... Ja tego nie napisałem :smt005

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.