• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #520147  autor: adiq1033
 04 gru 2011, 12:10
Witam.

Chciałbym się dowiedzieć, czy w przypadku przerwania aktualizacji systemu Android telefon będzie zdalny do dalszego użytku?

Mam okazję nabyć telefon Samsung i5500, który przestał się uruchamiać po nieudanej operacji wgrywania nowszego wydania Andka (z 2.1 do Froyo). Sprzedawca twierdzi, ze wcześniej wszystko działało bez zarzutu: dotyk, mikrofon itp. Telefon jest bez gwarancji, ale w stanie bardzo dobrym (folia na wyświetlaczu), w zestawie wyłącznie telefon z baterią i ładowarką + kabel USB. Całość za 50zł, więc cena jak najbardziej zachęcająca.

Moje pytanie brzmi: Czy uda mi się przywrócić telefon do życia po takim incydencie?

Dodam tylko, że Samsung jest wykrywany przez komputer po podłączeniu go kablem USB.

#520152  autor: orson_dzi
 04 gru 2011, 12:36
Wydaje mi się, że szybciej odpowiedzą Ci na android.com.pl. Tam więcej ludzi bawi się Androidami i ktoś na pewno udzieli odpowiedzi.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#520159  autor: Maniiiek
 04 gru 2011, 12:49
adiq1033, poszukaj jakiegoś forum skupiającego się tylko i wyłącznie na androidzie. Tam będą wiedzieć lepiej.

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.

#520168  autor: Jaca
 04 gru 2011, 13:14
Skoro polaczenie kablem usb jest ok, to pewnie da sie zainstalowac rom, kwestia poszukania odpowiedniego romu do tego fona.