Użytkownik
Ranga
Obserwator
Czytałem że to bardzo popularna bolączka w Sensation. Często to się zdarza?Oscypek pisze:Ale oprogramowanie delikatnie mówiąc, stabilnością nie grzeszy i czasem jest tak, że ekran nie reaguje na dotyk - zdarza się to jednak czasem, a restart nie jest potrzebny, by wszystko zaczęło działać prawidłowo.
Czy tylko mi się wydaje że coś tu jest nie tak?Oscypek pisze:Rozmowy: jak to w wypadku HTC jakość i głośność stoją na najwyższym poziomie, tyle że głośnik po prostu charczy i pozostawia nienajlepsze wrażenie.
Aż tak źle? Mój leciwy ajfon 3G ma zwykłę lcd i czytelność w słońcu jest wciąż nienajgorsza. Nie ma tam czujnika światła który sam by dawał maksymalne podświetlenie w ostrym słońcu?Oscypek pisze:Konstrukcja jest jednak dalej ta sama, co daje też praktycznie tą samą czytelność (a raczej jej brak) w słońcu.
Przynajmniej raz na 2-3 dni. W smartfonie z najwyższej półki to niedopuszczalne, i IMO zdarza się to za często.wtd pisze:Czytałem że to bardzo popularna bolączka w Sensation. Często to się zdarza?
No jest, i sam daje maksymalne podświetlenie. Ale po co drenować baterię (w smartfonach z Androidem najbardziej energożerny jest właśnie wyświetlacz)? Nawet na najwyższej jasności nie ma porównania do choćby Nokii N8, E7, Blacka, iP4 czy SGSII.wtd pisze:Aż tak źle? Mój leciwy ajfon 3G ma zwykłę lcd i czytelność w słońcu jest wciąż nienajgorsza. Nie ma tam czujnika światła który sam by dawał maksymalne podświetlenie w ostrym słońcu?
Ja powiem tak. To jest jak efekt przesterowania za głośnego dźwięku. Bynajmniej nie jest to aż tak duże charczenie, żeby nie dało się zrozumieć rozmówcy, a właśnie o to w jakości rozmów chodzi. Choć fakt, przeszkadza to i pozostawia niemiłe wrażenie. W dalszym ciągu jednak jakość rozmów jest dużo lepsza niż w wypadku innych telefonów, gdzie co chwila muszę pytać o powtórzenie, bo słowa dosłownie się zlewają. Może nie jest to najwyższy poziom, wolę telefony gdzie głos jest bardziej naturalny, np. N8 czy E90 (tam to była magia po prostuwtd pisze:Czy tylko mi się wydaje że coś tu jest nie tak?
Najpopularniejsze aplikacje z Marketu nie. Pomniejszych nie testowałem, ale mało popularne gry bądź tematy do ADW też dobrze działają.wtd pisze:A co z appsami? Słyszałem że przez taką niestandardową rozdziałkę część się odpala w okienkach.
padnę zaraz.Oscypek pisze:Przekopane ustawienia, sprawdzone czy dni są dobrze ustawione, czy profile są dobrze, czy przypadkiem nie mam wyciszonego... Dwa razy nie zadzwonił
znam plusy i minusy obuOscypek pisze:Wybór Sensation vs SGSII to do JTW