Witam, zakupiłam dzisiaj wspomniany wyżej telefon, zrobiłam więc zdjęcie pewnej rzeczy aby wsyłać "messengerem" na facebooku. Okropnie sie zdziwiłam, gdy zobaczyłam jakość zdjęcia już na komputerze.. Pomyślałam, że poszukam czegoś w internecie, i napotkałam artykuł o tym jak messenger niszczy zdjęcia.. okej ale postanowilam spróbować inaczej, bo wczesniej nie miałam takich problemów z moim samsungiem galaxy core 2 który ma 5 mpx!! Zrobiłam wiec jedno zdjęcie, aparatem 5mpx, wysłałam bluetoothem na huawei, i wysłałam te same zdjęcie smsungiem i p9, okazało sie ze nawet w tej kombinacji, p9 zniszczyla okropnie jakosc... i tutaj rodzi sie moje pytanie, o co właściwie chodzi, bo wydaje mi się dziwne ze aparat który ma prawie 3 razy wiecej mpx niz samsung, robi okropne zdjęcia, a mało tego psuje jakosc tych wyslanych przez bluetooth.
i przepraszam jesli napisałam w zlym dziale, szukałam dzialu o huawei, niestety nie znalazłam
i przepraszam jesli napisałam w zlym dziale, szukałam dzialu o huawei, niestety nie znalazłam