• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #838864  autor: ManiacGSM
 07 gru 2015, 19:03
witam, wcześniej nie miałem takiego problemu. Na komputerze mogę normalnie zalogować się na moją skrzynkę majlową gmail, a w telefonie pokazuje bład. W górnej belce wykrzyknik w trójkącie, klikam na powiadomienia.

''potrzebne działanie na koncie'' WTF :shock: Klikam w pocztę a tam -twoje konto zostało wyłączone, aby ponownie włączyć swoje konto, najpierw zaloguj się w przeglądarce na komputerze lub tablecie, a potem spróbuj zalogować się ponownie na tym urządzeniu.

Niestety nie potrafię się zalogować na telefoniczną skrzynkę pocztową pomimo zalogowania na lapku.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
 #839174  autor: ManiacGSM
 09 gru 2015, 02:33
Przepraszam z góry adminów ,ale piszę w osobnym poście i tym samym podbijam temat. Czy ktoś z Was miał kłopoty z zablokowanym kontem?

Sprawa jest taka ,że na kompie zalogowałem się na Google Play, w ustawieniach coś wygrzebałem i dostałem linka aby się wyżalić , pod koniec całego klikania pisało aby nie zakładać kolejnego konta i czekać na kontakt-ale zaczyna to być irytujące. Poza tym nikogo nie spamowałem ze swojego g-maila ,a konto założyłem tylko po to aby móc zalogować się do sklepu play i ściągać apki na telefon. Tak też właśnie blisko brzmiący tekst im wysłałem i dalej cisza. Na telefonie oto taka treść- konto usunięte. Nie wiem ile się czeka na odpowiedź-strasznie irytujące i dokuczliwe te polityki.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.