Calm7 pisze:no można, ale jest to zadanie ryzykowne, powinien to wykonać ktoś, kto już to robił.
Ryzyko aż tak duże nie jest ale faktycznie lepiej, żeby dezaktualizacji dokonała osoba doświadczona w boju.
Calm7 pisze:Gwarancję tracisz,
Hm... Gdyby miał tam innego, modyfikowanego ROMa albo roota, to tak. Ale za przywrócenie poprzedniej, oficjalnej wersji Andrzeja także jest utrata gwarancji?
Calm7 pisze:wszystkie osobiste dane. Więc nie śpiesz się
Po raz drugi hm... Ja, aktualizując Neo, S i S4 nie utraciłem żadnych danych. Zdjęcia, wiadomości, lista połączeń, liczniki danych, wszelkie ustawienia (tapeta, budzik, dźwięki, układ ikon) i czas rozmów pozostały nienaruszone. Czy działając w drugą stronę kosi się telefon ze wszystkiego i dopiero później wrzuca oprogramowanie?
Calm7 pisze:PS. A na tym nie dasz rady ,,żyć"?
Co najbardziej Ci przeszkadza?
Pewnie Elwirka wrzuciła sobie Lizaka 5.1 i narzeka

Mój kolega, maniak grzebania w telefonach także klął na czym świat stoi jak zassał i zainstalował Lollipopa 5.1. Tyle, że jemu w HTC jakoś udało się to wszystko poodkręcać.
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71