• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #731112  autor: 7sekund
 08 lip 2014, 14:50
Witam. poyrzebowalbym rozklady jazdy dla KZK GOPu. mozecie polecic jakas aplikacje?

Szukam tez fajnego Arkanoida (gra) . Czy zna ktos i moze polecic aplikacje?

A moze jeszcze ktos poleci, jesli sie da wogole, zebym mogl sluchac muzyki i radia duzo glosniej niz daje rade telefon? bo na prawde nie da sie sluchac przez sluchawki, taki cichy mam aparat.:-( Moze da sie to rozwiazac jakas aplikacja?
Ostatnio zmieniony 18 lip 2014, 21:02 przez 7sekund, łącznie zmieniany 1 raz.

#731124  autor: KA
 08 lip 2014, 16:08
Podejrzewam, że to kwestia wtyczki. Do smartfonów obecnie nie pasuje większość wtyczek jack 3.5 od słuchawek. Miałem tak samo w Wave3, mam to samo w Lumii - musi być wtyczka 3.5 do smartfona. Spotkałem nawet w Saturnie słuchawki Hama z wtyczką 3.5 i adapterem na tę wtyczkę, także 3.5 - nazwali to "smartphone adapter". Widziałem raz, na Allegro nie znalazłem - może ktoś coś?

#731129  autor: 7sekund
 08 lip 2014, 16:24
Mam oryginalne sluchawki od Nokii te 3,5 mm wlasnie. raz jest ciszej a raz glosniej- podejrzewam ze dlatego wlasnie jak napisales. To jakie kupic zeby byly dobre? W serwisie Samsunga polecili mi sluchawki za 49 zl!! Nie dam tyle za cos czego nie jestem pewien ze zadziala prawidlowo. Ktos cos moze poradzic?:-(

#731132  autor: KA
 08 lip 2014, 16:31
Na Allegro można znaleźć słuchawki Samsunga za ok. 15zł z przesyłką od SS, które mają dopisek "nowa wtyczka" lub coś w tym stylu. Mam już drugie takie i działają bez zarzutu. Słuchawki firmowe od mojej Lumii nadają się jedynie do śmietnika, te od Samsunga grają bardzo dobrze. Jednak taki adapter/przejściówka rozwiązałby problem wszystkich możliwych słuchawek, których w tej chwili nie mogę używać ani kupić. Może ktoś coś światłego napisze?

#731761  autor: 7sekund
 10 lip 2014, 21:39
kupilem te sluchawki za 15zl z przesylka i czekam na odbior. Przetestuje i napisze jak dzialaja.

Czy ktos moglby podac mi aplikacje ktora zawiera aktualne rozklady komunikacji slaskiej czyli KZK GOP?

#731772  autor: best
 10 lip 2014, 22:10
Co do rozkładów, to pobierz Tansportoida i zobacz, czy jest tam Twoje miasto. U mnie działa bez zarzutów.

#739739  autor: 7sekund
 12 sie 2014, 11:35
Sluchawki za laczna kwote 15zl z przesylka okazaly sie strzalem w dziesiatke! Tak jak kolega wyzej pisal ze beda swietnie fzialac - mial racje! Swietny zakup. :-)