Witam. poyrzebowalbym rozklady jazdy dla KZK GOPu. mozecie polecic jakas aplikacje?
Szukam tez fajnego Arkanoida (gra) . Czy zna ktos i moze polecic aplikacje?
A moze jeszcze ktos poleci, jesli sie da wogole, zebym mogl sluchac muzyki i radia duzo glosniej niz daje rade telefon? bo na prawde nie da sie sluchac przez sluchawki, taki cichy mam aparat. Moze da sie to rozwiazac jakas aplikacja?
Ostatnio zmieniony 18 lip 2014, 21:02 przez 7sekund, łącznie zmieniany 1 raz.
Podejrzewam, że to kwestia wtyczki. Do smartfonów obecnie nie pasuje większość wtyczek jack 3.5 od słuchawek. Miałem tak samo w Wave3, mam to samo w Lumii - musi być wtyczka 3.5 do smartfona. Spotkałem nawet w Saturnie słuchawki Hama z wtyczką 3.5 i adapterem na tę wtyczkę, także 3.5 - nazwali to "smartphone adapter". Widziałem raz, na Allegro nie znalazłem - może ktoś coś?
Mam oryginalne sluchawki od Nokii te 3,5 mm wlasnie. raz jest ciszej a raz glosniej- podejrzewam ze dlatego wlasnie jak napisales. To jakie kupic zeby byly dobre? W serwisie Samsunga polecili mi sluchawki za 49 zl!! Nie dam tyle za cos czego nie jestem pewien ze zadziala prawidlowo. Ktos cos moze poradzic?:-(
Na Allegro można znaleźć słuchawki Samsunga za ok. 15zł z przesyłką od SS, które mają dopisek "nowa wtyczka" lub coś w tym stylu. Mam już drugie takie i działają bez zarzutu. Słuchawki firmowe od mojej Lumii nadają się jedynie do śmietnika, te od Samsunga grają bardzo dobrze. Jednak taki adapter/przejściówka rozwiązałby problem wszystkich możliwych słuchawek, których w tej chwili nie mogę używać ani kupić. Może ktoś coś światłego napisze?
Sluchawki za laczna kwote 15zl z przesylka okazaly sie strzalem w dziesiatke! Tak jak kolega wyzej pisal ze beda swietnie fzialac - mial racje! Swietny zakup.