• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #735548  autor: kevin60
 28 lip 2014, 12:58
Witam, mam pytanie może kupował ktoś z tej aukcji ?
Sprzedający ma 98,6% pozytywów i bardzo dużo aukcji na której jest po 40 kupujących więc niezłe obroty ma.
Tylko się zastanawiam jak tu będzie z gwarancją i skąd są te telefony i czy są nowe z hurtowni czy jakieś używane odświeżone. No i jest faktura 23% na której mi zależy.

Nowa Motorola Moto G 8GB GW 24 M-ce FV Wys 24H (4431647683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

#735562  autor: user_delete34
 28 lip 2014, 13:19
Towary są sprowadzane - jak ktoś z użytkowników stwierdził - to mogą być odnawiane sztuki zamawiane hurtowo na aliexpress. To tłumaczyłoby negatywy na temat braku/opóźnionego towaru. Brak zdjęcia oferowanego produktu, nie zdefiniowane pochodzenie. Gwarancji na pewno nie będzie, nawet gdyby gość napisał, że jest gw. producenta, a jest napisane udzielamy.

NIE KUPUJ TEGO.

#735823  autor: bolek2004
 29 lip 2014, 11:22
Lepiej nie ryzykować bo nie wiadomo skąd są. Jest wyraźnie napisane że instrukcja w języku obcym. Czyli o gwarancji można zapomnieć. Bo może ten sprzedawca daje swoją gwarancję ale takie gwarancje są nic nie warte. Lepiej poszukaj takiej motki z play, zapłacisz te 650zł ale będziesz miał pewną gwarancję. Chyba warto dołożyć te 100 złotych.

#738250  autor: gorski_p89
 06 sie 2014, 12:38
Ja kupiłem sprowadzaną i wszystko z nią było i jest ok. Z tego co wiem, była kupiona w Tesco w Angli. Kupowałem ten telefon na samym początku, jak jeszcze nikt z operatorów jej nie miał w swojej ofercie.

Dostarczamy kompletne daszki szklane, a także pojedyncze elementy montażowe.

#738259  autor: KA
 06 sie 2014, 13:00
gorski_p89, może być OK, może być cegła, ale na pewno brak gwarancji. Sam możesz kupić wszystko wszędzie, ale na pewno takich aukcji nikomu polecać uczciwie nie można.
Musi być z PL, najlepiej od kogoś, kto brał od operatora (wtedy gwar prod pewna) lub ze sprawdzonego sklepu (np. Komputronik, X-kom) gdy mają promocję.