• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #679247  autor: universal12
 02 gru 2013, 05:28
Witajcie, od 2 dni mam ten telefon jest świetny z tym ze bateria trzyma tragicznie, pół dnia użytkowania i rozładowania... może po. kupnie coś źle zrobiłem, trzeba było formatować jakoś? poza tym na srodku ekranu centralnie mam taką linie pionowa co prawda jest bardzo słabo widoczna wiec nie przeszkadza ale czy tak ma być? Najbardziej widać na białym ekranie.. Co do aparatu, czy ktoś odpowie jak ustawić by robił zdjęcia na miarę tych 20 mpx?

#679288  autor: Wolfp
 02 gru 2013, 10:54
Przez pierwszych parę dni też byłem przerażony czasem pracy na baterii, ale ta jakby się rozkręciła z czasem i teraz trzyma już normalnie. Jeden dzień intensywnego męczenia lub dwa dni normalnej pracy.

Żeby robić zdjęcia w rozdzielczości 20 mega musisz wejść w tryb manualny robienia zdjęć i w ustawieniach zmienić rozdzielczość. W trybie `lepsza automatyka` zdjęcia robione są w rozdz. 8 megapikseli.

#679295  autor: universal12
 02 gru 2013, 12:32
Dzięki, Zetka pojechała do serwisu, jestem zły jak cholera no ale trudno, pozostaje czekać na wymiane wyświetlacza/ nowy telefon.. TYLKO ILE? Znając życie to długo, masakra.

#679501  autor: butterfly
 03 gru 2013, 00:11
Do którego serwisu posłałeś? Mi załatwili sprawę w tydzień w w-support, więc bądź dobrej myśli :)

#679616  autor: universal12
 03 gru 2013, 16:28
Nie wiem, bo telefon mam z salonu Plusa i oni gdzieś wysłali w poniedziałem kurierem. Mówili właśnie że za tydzień powinienem mieć już telefon, przy dobrych wiatrach ale coś nie chce mi się wierzyć, widzę jednak że jest to możliwe po Twoim przypadku.

Co dokładnie stało się Twojej Xperii, i jak oceniasz ten telefon ? Mogłem się nim pobawić zaledwie półtora dnia więc za dużo to go jeszcze nie obcykałem :D

Telefon jest nówka sztuka 2 dniowy, więc możliwe że wymienią mi na nowy ?

#679837  autor: butterfly
 04 gru 2013, 11:27
Błąd, że wysyłałeś przez Plusa, to dłużej potrwa. Raczej wymienią wadliwy ekran.

#680196  autor: universal12
 05 gru 2013, 09:11
No telefon był nówka sztuka jeszcze nawet tych folii nie zdejmowałem więc jak będzie poobijany itp to mam prawo na nowo dać do serwisu z pretensjami czy jak ?