Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Ustawienia > Preferencje... > Zaawansowane > Bezpieczeństwo > Automatyczne aktualizacjebuba1234 pisze:nie wiem natomiast jak ustawic na kompie by Opera przestala sie autoaktualizowac :(
Ta aktualizacja to wg mnie była jakaś pomyłka. Opera po negatywnych opiniach udostępniła poprzednią wersję przeglądarki pod nazwą Opera Mobile Classic.armator11 pisze:Z operą pożegnałem się po majowej aktualizacji i przesiadłem się na UC Browser. Generalnie chwalę sobie ale właśnie tego mi brakowało ostatnio. Może trzeba będzie się z operą przeprosić:)
Powinno to być gdzieś w ustawieniach po wpisaniu w pasku adresu 'opera:config'. Tam przynajmniej to jest w Operze Mini.armator11 pisze:Ps. gdzie można ustawić długość cyfr od której wyszukuje? Nie mogę się doszukać.
No właśnie przez kilka dni próbowałem wrócić na tą Operę ale niestety nie da rady. Jest niestabilna bardzo często lubi się sama zamknąć bez przyczynyezaq pisze:Opera po negatywnych opiniach udostępniła poprzednią wersję przeglądarki pod nazwą Opera Mobile Classic.