• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #641557  autor: kowcio
 23 cze 2013, 13:55
Czy ktoś ma, miał lub może będzie miał w najbliższym czasie kontakt z L7 II?

Chcę się dowiedzieć tylko tego, jak tu jest z jakością i głośnością rozmowy, baterią, czy system działa szybko i bez zawiech, czy telefon szybko wybudza się ze stanu czuwania? W 4x i L9 po aktualizacji jest trochę kiepskawo, zwłaszcza w tym pierwszym. No i jeszcze czy zasięg 3G jest bardzo dobry. W L7 był spoko, w każdym nowszym LG obserwuję pogorszenie się sygnału.

#641947  autor: piorunek
 24 cze 2013, 21:43
Poluje na niego, tylko jakoś widzę same czarne a ja chciałbym titanium czy silver jakoś tak. Czarny fortepian nie przemawia do mnie. W dodatku wiesz jak wyglądają u mnie telefony.
Jeśli jednak wynajdę ten kolor to mógłbym podrzucić Ci do testów i będzie okazja do wypicia piwka :-D

#642133  autor: kowcio
 25 cze 2013, 17:33
Mnie tam czarny się podoba, co do obudowy to tylko obawiam się tej klapki, bo widzę, że LG coś kombinuje i jakiś ten plastik wydaje się być tandetniejszy niż w pierwszej generacji L seriers. Plastik ma jakiś taki połysk (pewnie będzie rysy zbierał), jakiś taki bardziej delikatny, jak w Samsungach.
No i ten zasięg, rozmowy - 4X to telefon do zabawy, ale nie do gadania

#659172  autor: orson_dzi
 02 wrz 2013, 23:17
Tym razem ten wynalazek zajechał do mnie, więc jeśli są jakieś niewyjaśnione kwestie, to zapraszam.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#659221  autor: babeo
 03 wrz 2013, 07:41
Przede wszystkim obudowa. Świecąca jak księżyc w pełni?

#659249  autor: orson_dzi
 03 wrz 2013, 10:53
Powiem tak, niby jest to samo co w L5 II - materiały i ogólnie wygląd, ale sprawia wrażenie trochę solidniejszego. Może dlatego, że jest cięższy. Bez baterii, to jest żywcem wydmuszka, aż strach brać do ręki, ale akumulator swoje waży i trochę to poprawia. Tylna klapka ugina się na środku, ale na szczęście (jeszcze) nie skrzypi.
Ogólnie dużej różnicy w porównaniu z L5 II nie ma, ale jest trochę lepiej.

#659406  autor: Ramirez
 03 wrz 2013, 21:27
Jak jest z głosnoscia dzwonków, głosnoscia i jakością rozmów, zasięgiem?

#659432  autor: orson_dzi
 03 wrz 2013, 23:05
Mało z niego rozmawiałem, więc narazie ciężko powiedzieć. Na pewno jest głośno.

Zasięg jest jak najbardziej w porządku. W domu mam od połowy, do pełnego HSPA, więc to jest ładny wynik. W tylną klapkę jest wtopiona antena, ale zakrycie jej spadków nie powoduje.

Póki co albo mi się wydaje, albo coś tutaj muli niemiłosiernie. Głównie internet. Strony nie przewijają się płynnie i lubią szarpać.

#661325  autor: Ramirez
 11 wrz 2013, 22:20
A jaki masz soft?? Niebrandowany czy moze z plusa lub playa?? Bo telefony z plusa/playa maja jakis pierwszy niedorobiony soft z tego co udzie piszą.

#661524  autor: orson_dzi
 12 wrz 2013, 23:57
Nie dostaję brandowanych telefonów.
Ramirez pisze: głosnoscia i jakością rozmów
Jakość bez szału, ale ogólnie w porządku. A głośność strasznie wysoka. W domu muszę przyciszać, bo mam żywce głośnomówiący.