• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #626210  autor: cristopher
 10 kwie 2013, 22:50
Witam! Mam następujący problem - posiadam HTC One X w wersji od AT&T. Od jakiegoś czasu czekałem na ich oficjalną aktualizację z ICS do Jelly Beana; wreszcie wyszła jakiś miesiąc temu! Jak mogę tej aktualizacji dokonać?
Wchodząc w Ustawienia --> Aktualizacja oprogramowania od operatora --> Wyszukaj aktualizacje, przez paręnaście sekund kręci się komunikat "Aktualizacja mojego konta' wyszukiwanie... itd" po czym znika i nic się nie dzieje... W czym problem? Może mieć na to wpływ, że korzystam z telefonu w Polsce, u polskiego operatora?

#626244  autor: Vieslav
 11 kwie 2013, 06:13
Spróbuj przez kabel.

#626315  autor: cristopher
 11 kwie 2013, 14:42
Przez kabel tzn jak? Połączyć się z internetem przez kabel? Jeśli o to chodzi, to też nie działa.

[ Dodano: 2013-05-25, 21:43 ]
Od czasu ostatniego posta rozmawiałem z Panem w serwisie/komisie, mówił, że trzeba po prostu poczekać na aktualizację dla mojego konkretnego egzemplarza, bo nie u wszystkich użytkowników aktualizacja jest dostępna w tym samym momencie. Od czasu wypuszczenia aktualizacji minęło już parę ładnych miesięcy, a ja dalej jej nie mam :( Czym to jest spowodowane i co mogę zrobić?