• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #609910  autor: potargany
 25 sty 2013, 17:09
Mam nadzieję że dobry dział
Sprawa jest tego typu . " ZNAJOMA " ma telefon LG SWIFT L , i od pewnego czasu dowiedziała się że jest " inwigilowana " przez " męża "
Wszystko co pisze na telefonie ( fb , gg , sms , mms ) wpada na jego maila + telefon.

Sugeruje jest wgranie nowego softu / ustawienia fabryczne / zmiana telefonu , sprawdzenie bilingów ( czy sms nie sla sie na jakis dziwny nr dodatkowo )

Powiedzcie mi jak to możliwe ? Zmienia zabezpieczenie w telefonie często ( jakoś mu nie ufa ) Czy owy program też wysyła nowy " wzor odblokowania " ?

Pieniądze to nie wszystko ...

#609912  autor: wartek
 25 sty 2013, 17:35
może zamiast kombinować z telefonem pogadać z facetem bo widać nie ma zaufania a to chyba ważne

#609914  autor: Sig
 25 sty 2013, 17:44
Coz, to nie jest poradnia malzenska, wiec niech ktos odpowqie technicznie.
Moje 0,03 PLN: Jak juz inwigilacje zlikwiduje, to... Sledzacy sie przeciez zorientuje i wszystko i tak sie wyda. Troche bez sensu.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#609915  autor: potargany
 25 sty 2013, 17:49
Rozmowa nic nie da , jak on ja ..( boks )

http://forum.android.com.pl/f34/aplikac ... ndex7.html

Poczytałem , i jest tego trochę - dostęp z pozycji www
Czyli zmiana softu - marketplace na innego maila - i bedzie ok ??

Do tego maila zapewne " haslo " ma

Pieniądze to nie wszystko ...

#609987  autor: Edmund
 25 sty 2013, 23:20
Wybaczcie, że pewien offtop zrobię... potargany, w sumie to owa dziewczyna mogłaby w tym momencie mieć bardzo dobry powód do rozwodu i to nie z własnej winy (chyba że sama będzie miała grzeszki udokumentowane przez męża).

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!

Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2