• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #604949  autor: Damiangaw
 01 sty 2013, 14:00
Witam ;) Postanowiłem założyć temat o SONY XPERIA TIPO.
Posiadam tel telefon, od 8 dni. Jestem bardzo zadowolony. Nie wiesza się, ekran działa okej. Bateria trzyma lekko ponad jeden dzień, przy moim użytkowaniu. Aplikacje, jak i internet chodzą bardzo płynnie. Ogółem jestem bardzo zadowolony. Do wyboru miałem tą xperie, galaxy mini 2 i lumię 610. Właściwie... sam nie wiem dlaczego wybrałem własnie xperie, ale teraz nie żałuję wyboru.

Zapraszam do udziału w temacie ! : ))

#605731  autor: marcinek243
 04 sty 2013, 20:25
Posiadam ten model w wersji DUAL.

ZALETY:
- GTA III na najmniejszych detalach działa w miarę płynnie (przy dynamicznych akcjach zdarzają się mało dokuczliwe ścinki) Vice city już niestety moocno ścina
-Bateria przy intensywnym użytkowaniu 1,5-2 dni
- Funkcja przenośnego routera oraz karty (odbiornika) WI-FI (po podłączeniu się do sieci w telefonie) przy podłączeniu do USB

WADY:
- Tylko 2,2gb wewnętrznej pamięci i brak możliwości przeniesienia appek na kartę (widzi 700mb jako wewnętrzna i 2,2gb jako 1 kartę i SD jako 2 kartę)
- Wolny transfer na 3G producent zarzeka że jest 5mb DOWN i 3 UP tymczasem mam 3mb D i 0.3mb U
- Znowu producent zarzeka że 2 karty są zalogowane do 3G tymczasem podczas próby przełączenia 2 karty na 3G ukazuje się komunikat "SIM 1 przełączy się na GSM kontynuować?"