• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #587588  autor: Marl0
 10 paź 2012, 14:34
Witam. Mam problem z moją Xperią X10i. Po wymianie Digitizera na początku Września telefon przy używaniu aplikacji YouTube zaczął się restartować. Po restarcie telefonu gdy chciało się go odblokować i wpisać kod pin w momencie resetował się po raz 2 i tak w kółko. Trzeba było odczekać od 5-10 minut przed wpisaniem kodu pin (z wygaszonym ekranem) by można go było poprawnie odblokować. Sytuacja ta zaczęła się pogarszać i telefon sam od siebie przy użyciu nie których aplikacji lub przy mocnej pracy telefonu resetował się. Wczoraj przy przeglądaniu Facebooka na telefonie. Zresetował mi się on 2 razy i padł. Telefon przy przytrzymaniu przycisku "power" za wibruje lecz nic się nie włączy (na ekranie nie widać loga, ani nic) później przycisk jeżeli nie wyjmie się i nie wsadzi baterii nie wibruje. Nie reaguje nawet na skrót klawiszowy od Hard Reset. Po jakimś czasie naciskając przycisk uraczyła mnie migająca czerwona lampka świadcząca o wyładowanej baterii. Telefon podłączony do ładowania sprawił iż lampka migała na czerwono przez 5 minut, a potem zgasła. Telefon podłączony do ładowania nie daje znaku życia, a komputer go nie czyta. Moje pytanie brzmi jak go naprawić i czy jest to wina softu czy jakaś mechaniczna usterka. Z góry dziękuje za pomoc :)
Ostatnio zmieniony 18 paź 2012, 22:51 przez Marl0, łącznie zmieniany 1 raz.