Szczerze mówiąc trudno mi powiedzieć cokolwiek o minusach tego telefonu. Nawet gry w które gram nie wymagają zbyt dużego obciążenia procesora. Z ewidentnych plusów to dobrze trzymająca bateria, 4 dni spokojnego użytkowania, 3 dni przy intensywniejszym.
Ile? Trzy dni bateria przy wyświetlaczu powyżej 4 cali. Przy intensywniejszym korzystaniu. To znaczy stan czuwania do 4dni a jak odbiore telefon od czasu do czasu to 3dni. Nie uwierze jak nie zobaczę. Przy transmisji danych, filmie, muzyce i rozmowach daje mu od 12h do dwóch dni max.
Tak, trzy dni. Przy czytaniu książek i korzystaniu z wifi. Pewnie jak dołączysz do tego muzykę, film to i do dwóch dni zejdziesz. Ja nie katuję telefonu 24/7... Trzeba też wspomnieć o tym, że aplikacje są bardzo zasobożerne i kiedyś mi bateria leciała w jeden dzień, ale wywaliłam takiego śmiecia [bo aplikacją tego nazwać nie można].
Butterfly czy aktualizowałas już swój arc s do androida 4.0 podobno już jest aktualizacja. Bardzo interesuje mnie jak sobie radzi ten telefon z nowszym androidem.