• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #538177  autor: ewelina517
 01 mar 2012, 14:20
Hej. Chcialabym sie poradzić
Zamierzam kupić MOTOROLE DEFY. I chciałam sie spytam czy to jest dobry wybór?
Chodzi mi przede wszystkim o:
-wytrzymałośc baterii
-wygodne pisanie smsów
-zgrabny, wygodny
-dobrej jakości zdjęcia
-wrazliwość ekranu
 #538201  autor: ewino
 01 mar 2012, 16:02
witaj ewelina :-)
-wytrzymałość baterii taka jak zazwyczaj w smartfonach - zależna od ustawień i od tego,
do czego będziesz używać telefonu; zazwyczaj na noc podłączam do ładowania
-smsy pisze się bardzo wygodnie, najlepiej w poziomie
-to, że zgrabny - widać :-) wg mnie b. wygodny; sama ocenisz jak weźmiesz do ręki
i spróbujesz poklikać
-ekran b. czuły, płynnie chodzi
-zdjęcia dobrej jakości z możliwością różnych ustawień
mam Defy od ponad pół roku i jestem bardzo z niej zadowolona :-)

#538259  autor: markoz7874
 01 mar 2012, 18:46
Uzywam motoroli defy od jakiegos czasu i jestem zadowolony. Calkiem zgrabny telefon, wszystko dziala tak jak powinno, nie przycina sie, ekran jest wyrazny i czuly.
Gabarytowo nie zajmuje duzo miejsca ale ekran jest spory. Jezeli mam dostep do internetu, do wprowadzania teksu czesto uzywam konwerteru glosu na tekst - dosyc ladnie rozpoznaje mowe i wyrecza w pisaniu z palca.
Bateria nie jest najlepsza, ale jezeli nie bedziesz non stop wisiec na internecie, przy odpowiednich ustawienaich spokojnie trzyma kilka dni. Po wlaczeniu WiFi i/lub 3G na wiecej jak jeden dzien bym nie liczyl, moze w motorola defy+ jest lepiej, ale tego nie sprawdze, bo moja motorola jest starsza.
Najlepiej przejsc sie do salonu i sprawdz jak "lezy w reku".
Ja jestem zadowolony i uwazam, ze to byl jeden z lepszych zakupow jakich dokonalem od jakiegos czasu.

#560724  autor: xtomix
 14 cze 2012, 20:01
Zdecydowanie polecam ten telefon skromnie dodam że posiadam taki telefon na gwarancji z Plusa. I mogę odsprzedać w dobrej cenie. :)

Moge Ci sprzedać internet LTE? :)