• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem

#554738  autor: znawca
 17 maja 2012, 18:09
hmmm...
http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sI ... 7&idPage=2
na tym zdjęciu wygląda na dosyć wyraźnie większego od SGSII, poza tym w porównaniu z moją N8 to jest ogrooomny i ciężko byłoby mi się przestawić :-D

DLACZEGO BBCODE NIE DZIAŁA?!

#558417  autor: viewsonic666
 04 cze 2012, 02:34
Sam się zastanawiałem nad jego kupnem ale za cenę 550 funtów to już 4s-a 32 GB mam.... Ale mimo wszystko jedyna jego wada bo i tak nosze dresy więc mi by nie przeszkadzała jego wielkość :D

#558446  autor: rain86
 04 cze 2012, 11:03
Byłem bliski zakupu SGS III. Jednakże ostatecznie wybrałem bardziej kompaktowego HTC ONE S i jestem niezmiernie zadowolony. Dlaczego nie wybrałem SGS III:

- jak dla mnie to już za duży
- design i materiały, których użyto są nie do przyjęcia. Model, który sprawdzałem w sklepie trzeszczał przy aparacie. Do tego biały kolor (nie leżą mi takie telefony)
- wyświetlacz mnie jakoś nie wgniótł - słabszy kontrast i jasność świecenia aniżeli w sgs II. Porównywałem też ekran (side by side) z HTC ONE X i tam to jednak robi mega wrażenie
- Pomimo świetnego zapewne układu exynos w skład którego wchodzi mali wolę jednak adreno - trochę wolniejsze ale za to wszystko działa od razu - nie trzeba czekać na optymalizację przez producentów danej gry - zwłaszcza produkty gameloftu nie przepadały za mali z sgs II

W HTC urzekła mnie jego kompaktowość oraz jakość użytych materiałów. Do tego świetna jakość dźwięku - testowane z tymi samymi słuchawkami, ten sam utwór htc grał trochę głośniej i lepiej. Do tego możliwość nagrywania filmów w slow motion + możliwość włączania i wyłączania diody doświetlającej podczas nagrywania video. HTC Sense jest dla mnie bardziej przyjazny aniżeli touchwiz - zamiast tego stosowałem w sgs apex launcher, tu na razie nie widzę takiej potrzeby. Do tego fotki w dzień są praktycznie nie do odróżnienia - oba aparaty robią świetne foto, jednak gdy zaczyna brakować światła to htc zaczyna wychodzi tutaj na prowadzenie.

Było: Mitsubishi Trium, Alcatel OT 311,511,Sony CMD-J5, Siemens SL45i,Nokia N-Gage, SE T610, SE J200, Motorola E398, Samsung E900, Nokia N73, Samsung F480, Nokia N82, N86, 5800, Omnia HD, SE C901, Wave 8500, 6303, N8, SGS II, Lumia 800, HTC 1S
Jest:ip4s

#558881  autor: znawca
 06 cze 2012, 01:00
Czyli HTC ma lepszy aparat? No tego się po nich nie spodziewałem :)

I powiedz mi, czy to prawda, że w najnowszym Sense aplikacje w tle są zabijane lub zamrażane, jak w WP7, zamiast działać w tle, jak Pan Bóg przykazał? :P

DLACZEGO BBCODE NIE DZIAŁA?!