• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #446784  autor: N3D
 14 gru 2010, 15:09
Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem telefonu LG Swift GT540, ze wszystkim sobie poradziłem, jednak są trzy rzeczy,
która nie dają mi spokoju.

1) Odebrane/wysłane wiadomości wyświetlają mi się tak jakby w formie czatu, bądź rozmowy na gg. Dałoby się to może zmienić? Chciałbym, aby wiadomości wyświetlały mi się - powiedzmy - standardowo, a nie w formie wątków. Szukałem w instrukcji i, co prawda, jest napisane, że można to sobie ustawić, jednakże, w ustawieniach, oprócz jakichś tam raportów, takowej opcji nie znajduję. Aha, rozmowy z wczoraj podpisane są po prostu jako "13 grudnia", a godzina otrzymania wiadomości? Można ją jakoś ustawić?

2) Bawiłem się radiem. Ustawiłem parę stacji, potem je wyłączyłem, jednak, gdy klawiatura jest zablokowana, pod godziną nadal wyświetla się ikonka radio + np. 102,4 MHZ. Co to oznacza? Że radio jednak dalej działa?

3) Aparat. Czy da się wyłączyć dźwięk przy zrobieniu zdjęcia? Nawet przy trybie cichym słychać charakterystyczne 'klaśnięcie'.

Co do tych trzech podpunktów, wszystkiego szukałem w ustawieniach i instrukcji, jednak bez rezultatu. Będę bardzo wdzięczy za pomoc. Pozdrawiam.