• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
 #805008  autor: nicknicknick90
 05 cze 2015, 18:31
Hejka, rok temu kupiłam nowy iphone 3gs. Chciałam dobrej jakości tel o ładnym wyglądzie i nie zawiodłam się. jednak rąbnął mi na podłogę z kilka razy co przyniosło w efekcie pęknięcia na szybce przy głośniku. I właśnie ostatni upadek tragicznie zakończył jego funkcjonalność - kiedy dzwonię nie słyszę rozmówcy. Oni mnie słyszą, ale ja ich nie.
I tu moje pytanie, czy warto go naprawiać czy dać sobie spokój?
Nie mam zamiaru wydawać fortuny na badziwie - a większość smartfonów to jest badziewie , nie mówicie że nie.
Więc czy telefon ten jest sens naprawiać??
 #825500  autor: Niezgodna7
 27 wrz 2015, 12:13
nick90.
czy możesz włączyć na głośnomówiący i z oddali słyszeć i rozmawiać?
A jak ze słuchawkami?
ps.
myślę, że warto spróbować wymienić głośniczek, bo chyba tylko tyle Ci tu do szczęs'cia potrzebne?

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
 #845899  autor: johnnorton
 19 sty 2016, 13:29
Jeśli będzie to tylko wymiana głośniczka to myślę że warto oddać telefon do naprawy. Koszt tego nie powinien być bardzo duży, a telefon powinien posłużyć jeszcze wiele lat.
 #846029  autor: KR2615
 19 sty 2016, 19:05
poszkuaj moze jakiś serwis oferuje wymianę na 4S za dopłatą. Ja kiedyś z czegoś takiego skorzystałem. Brali nawet uszkodzone