code pisze:fenix189 pisze:mk5891 pisze:Pewnie że tak. Dla mnie to był świetny telefon. Gienialne odtwarzanie muzyki, świetna jakość rozmów, szybkoa przeglądarka internetowa, jakość wykonania no i oczywiście ten ekran dotykowy, jak narazie nie znalazłem nic lepszego na rynku. Czekam teraz aż Orange wprowadzi iP4 i napewno się skuszę. Pozdrawiam wszystkich użytkowników I'Phona.

I oprócz tego śmiertelna nuda. Więcej "zajęć" można sobie znaleźć na tel. za 100 zł. Bogaty ekran, z wieloma ikonkami w gruncie rzeczy daje największą nudę i chore ograniczenia.
Kupiłbym ponownie gdyby wyszła wersja jaka przystaje do naszych czasów i za normalną cenę.
nie każdemu musi pasować płacenie za aplikacje, ale stawiam moje 120 aplikacji przeciwko Twojemu znudzeniu; nie wiem tez, jakie zajęcia znajdziesz w telefonie za 100zł - podrzucanie do góry, moczenie w piwie, rzut na odległość?
Aplikacje też ściągałem swego czasu, głównie gry ale nie mam ochoty płacić za coś, co przyda się odświętnie, tak samo gierki JAVA na każdy inny telefon po 10zł + transfer. 70MB fajnej gry np. Metal Gear Solid czy Asphalt z AppStore - tylko że demo z jedną planszą. Żeby znaleźć coś fajnego i pożytecznego trzeba by było siedzieć dzień i noc szukać. Już dawno, od początku AppStore śmiano się, że wybór jest porażający ale użyteczność i sensowność aplikacji jest na poziomie idiotycznym.
Zlizywanie talerza dotknięciem języka po ekranie, goła babka czyszcząca ekran - fajne, ale na 2 minuty i jeszcze nie darmowe.
Syf w postaci Cydii, która miesza w systemie, ale jest po niebiosa wychwalana - na szczęście nie trzeba jej instalować przy jailbreak'u.
Dobrze zmodowana Motka V3 jest w gruncie rzeczy ciekawsza, choć ma mniej funkcji. Tu standard, którego nie można zmienić lub też jest zablokowany.
iTunes, który jest jedyną deską ratunku by cokolwiek, też ograniczonego zrobić w iP.
Porażka.