Co do kupowania oryginalnych mp3 z netu w cenie 3-4 zł, to jedna wielka głupota... przy aktualnych zarobkach polaków nikogo nie byłoby stać... Zakładam, że przeznaczam sobie w miesiącu 50 zł na na nowe piosenki z iTunes, czyli to będzie jakieś 12-17 piosenek zaleznie czy to 4 czy 3 zł... Chyba bym zgłupiał sluchając w kółko tych kawałków... Ceny powinny być dostosowane do zaróbków w danym kraju (przykładowo 1 zł u nas), a jak wiadomo nigdy tak nie będzie.. Więc takie kupowanie to będzie dla wybranych, a cała reszta ściągnie sobie z p2p i będzie miałą gdzieś tych, co płacą i chcą być "niby" uczciwi... Dla mnie najlepszym rozwiązniem byłoby internetowe radio w telefonie, bo praktycznie tylko radia słucham
Co do samego telefon, to musze przyznać, że mnie się tam podoba, ale to jest tak jak z innymi telefonami różnych marek, przykładowo ja na Samsunga czy LG nie bydałbym wiecej niż 500-700 zł, ale już na Nokie czy SE 1000 zł bym dał

I to samo jest z iPhonem, za takie pieniądze dostane bardziej funkcjonalny telefon na symbianie i nie będe jakims szpanerem, tak jak każdy z "biały słuchawkami" w naszym kraju

Tak w ogołe to najbardziej podoba mi się menu (a raczej ikonki) nawet mam w telefonie motyw z iPhona

N5110i/N5510/N6210/SEK500i/N7600/N3300/SEK750i/N6288/N5700/LGKP500/NE71/N5800/Iphone 3G/SamsungWave/NE72/BB8520/HTCDesireHD/BB9810/MotorolaRAZRXT910/SonyXperiaP/HTCOneS/SamsungGalaxySIII/NokiaLumia820/SonyXperiaZ1