• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
 #696461  autor: kid
 06 lut 2014, 19:57
Witajcie,

ostatnio rozglądam się za nowym iPhone 5/5s/5c. Mam znajomych w Anglii, którzy często przyjeżdżają do Polski i mogą mi kupić telefon na miejscu. Jednak porównując ceny między Angielskim Apple Store, a naszymi sprawdzonymi sklepami praktycznie nie ma to większego sensu. I teraz pytanko do Was - czy znacie sklepy w Anglii gdzie można kupić pewny sprzęt w cenie niższej niż w Apple Store ?

Dzięki za pomoc, pozdrawiam
Krzysztof

#700419  autor: krzycho84
 22 lut 2014, 20:47
Jak chcesz kupić tanio iPhona możesz poszukać w zakładce refabrished w apple storze coś takiego jest w uk, Tam masz telefony które zostały naprawione a wysłane na gwarancje. Są o wiele tańsze a czasami na prawdę w super cenach. Tak kupiłem iPoda tyle że w USA.

K.
Taki tam humor.

#707366  autor: płatek
 01 kwie 2014, 12:06
Jak chcesz tańszego iPhona, to polecam go ściągnąć z USA a nie z GB. Tam są tańsze sprzęty. W Anglii jest praktycznie to samo co w Polsce.

#708685  autor: telefon24
 07 kwie 2014, 12:31
płatek pisze:Jak chcesz tańszego iPhona, to polecam go ściągnąć z USA a nie z GB. Tam są tańsze sprzęty. W Anglii jest praktycznie to samo co w Polsce.
Zgadzam się. W Stanach kupowałem mac booka i iphone'a - zaoszczędziłem łącznie prawie 900 zł! Niestety nigdzie w Europie nie ma takich przebitek cenowych.

TeleKROWA.pl – koniec dojenie Klientów – http://telekrowa.pl