• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.

#673119  autor: darek638
 07 lis 2013, 12:07
KA pisze:ale przestrzegam wszystkich, chcących nabyć tel z tym systemem poniżej 2GB RAM i 4 rdzeni - Wasz wybór, ale ostrzegam i życzę b. mocnych nerwów!
Mam L9 i sporo różnych aplikacji i nie odczuwam takiej potrzeby. Melisy też pić nie muszę :P

Nigdy więcej Play.

#673380  autor: Jumperone
 08 lis 2013, 18:37
Morvius pisze:ale świetnie że do tego nawiązałeś, mając kiepskie podzespoły potrzebujemy prosty kiepski system ( czyt. ios) mają lepsze podzespoły potrzebujemy coś co z tych części cokolwiek wyciśnie ;) zainstaluj iosa a s4 ( tak wiem że to abstrakcja :P) to biedny ios się wyłączy, bardzo precyzyjne porównanie możliwości sprzętowych.
iOS kiepskim systemem? Proszę cie... Chyba nie miałeś nigdy w rękach iPhone.
Porównaj sobie działanie androida i system Apple na zbliżonych podzespołach to zobaczysz różnice.
iOS jest o niebo (albo i całą galaktykę) lepiej zoptymalizowany niż andek, który czasem nie ogarnia nawet na moim Note2 czy S4 itp..
Gdybym miał odpowiednie fundusze i gdyby był jailbreak na iOS 7 już dawno zapewne posiadałbym iP 5/5s.

#673447  autor: p__m
 09 lis 2013, 09:10
Hej, ale po co z nim dyskutujecie? Skoro wypowiada on takie brednie, nie jest osobą z którą warto polemizować bo nie rozumie prostych spraw. W jego mniemaniu wygrywa każdy telefon który ma więcej ramu i szybszy procesor niż produkt Apple.

Oczywiście najwięcej do powiedzenia o produktach Apple mają ci których jedynym kontaktem z tego typu urządzeniami był kontakt wzrokowy przez witrynę iSpotu.

#673570  autor: Jumperone
 09 lis 2013, 19:22
Wolę sprostować by inni co nie mieli doczynienia z produktami jabłuszka się nie zrazili.
Z tego co zaobserwowałem dla niego tylko S2 i S3 się liczą :roll:

Coś w tym jest. Ewentualnie "miałem iPhone, kolega dał mi się chwile pobawić" itp.

#673690  autor: code
 10 lis 2013, 16:16
Morvius pisze:mając kiepskie podzespoły potrzebujemy prosty kiepski system
biedni astronauci, oni tam na 16Mhz jadą....
Curiosity musiał mieć bardzo biedny system, działa na 200Mhz procesorze..

[ Dodano: 2013-11-10, 16:17 ]
p__m pisze:Hej, ale po co z nim dyskutujecie?
a to takie drażnienie trolla ;-)