• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
 #588974  autor: TheZdzidek
 16 paź 2012, 19:44
Hej, pod koniec lipca zakupilem ipad'a 3 wersje 64gb, a z racji iz ostatnio byla aktualizacja do iOs'a 6, uzylem chwili i go zaktualizowalem, przez ok. miesiac nie bylo problemow, teraz zaczal mi sie rozlaczac z wifi, i czasami Safari nie dziala (wchodze w google chrome i dziala normalnie)
Jakies porady co z tym zrobic?

A teraz drugie pytanko :>
Wiec tak...
Posiadam htc desire S, (dosyc stary lipny), i umowe jeszcze na rok (taaa....)
Lecz mysle na zmiana na iphone 5, lecz niestety tamta umowa dalej bedzie czynna i tak czy siak musze placic £23 co miesiac, za iphone w taryfie ktora wybralem dla sb bedzie £22 co miesiac i pewna kwota na start :] Lecz mam tez mysl by zakupic ipod'a touch 5 generacji, podobny do iphone, itd. lecz to nie telefon, troche slabsze parametry itd, lecz ponad 2razy tanszy. Kwestie "wifi" gdy np. gdzies jestem po za domem moge rozwiazac poprzez hot-spot z HTC, lecz i tak to wyjscie wydaje mi sie troche dziwne, jaka jest wasza opinia? Jak oceniacie ipod'a 5generacji, a jak iphone 5? Co lepiej wybrac? :)

#588976  autor: stanax
 16 paź 2012, 20:04
iPhone 5:
CPU - A6 two cores, 1300MHz
GPU - PowerVR SGX543MP3 three cores, 266MHz

iPod Touch fifth generation:
CPU - A5 two cores, 800MHz
GPU - PowerVR SGX543MP2 two cores, 200MHz

#589065  autor: code
 17 paź 2012, 11:24
TheZdzidek pisze: miesiac nie bylo problemow, teraz zaczal mi sie rozlaczac z wifi, i czasami Safari nie dziala (wchodze w google chrome i dziala normalnie)
Jakies porady co z tym zrobic?
jesli sprawdzałes na różnych sieciach, jeśli po restore bez przywracania backupu (skonfiguruj jako nowego iPada) dalej jest to samo, oddaj na wymianę gwarancyjną.

[ Dodano: 2012-10-17, 11:42 ]
TheZdzidek pisze:zmiana na iphone 5, lecz niestety tamta umowa dalej bedzie czynna i tak czy siak musze placic £23 (...) za iphone w taryfie ktora wybralem dla sb bedzie £22 co miesiac. (...) mam tez mysl by zakupic ipod'a touch 5 generacji,
rozumiem, chcesz płacić £45 tylko po to, by miec iPhone 5? przez jaki okres?
TheZdzidek pisze:Kwestie "wifi" gdy np. gdzies jestem po za domem moge rozwiazac poprzez hot-spot z HTC
bardzo słabe rozwiązanie, hotspoty ssają baterię jak dzikie.
TheZdzidek pisze:jaka jest wasza opinia? Jak oceniacie ipod'a 5generacji, a jak iphone 5? Co lepiej wybrac?
a co chcesz osiągnąć? chcesz zmienić telefon, chcesz mieć fajną zabawkę? daj szansę odpowiedzieć