• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
 #454670  autor: lares1996
 21 sty 2011, 19:43
Witam.
Niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem iPhone 3GS. Chciałbym go w czymś sensownym nosić, żeby się nie zniszczył ani nie porysował. Mam do was kilka pytań odnośnie etui/futerałów do iPhonów.
    Który z nich najlepiej chroni? Który najlepiej będzie leżał w dłoni? Który jest najlepszy pod względem jakości? Który jest najlepszy pod względem jakości do ceny? :P
PS. Czy folia Zagg invilsible shield dobrze spełniłaby swoje zadanie? Czy nie odklei się albo nie zniszczy po jakimś czasie?
Tutaj jest link do strony producenta

#503244  autor: pawel89
 13 wrz 2011, 14:27
Hmmm.... Każdy ma swoje gusta, a ja gustuję wśród pokrowców które nie będą zasłaniać mi całości i nie będą przeszkadzać w jego użytkowaniu. Ja wybrałem GRID CASE: http://megabite.pl/pl/183-grid-case-iphone <-- Idealnie leży i dopasowuje się, posiada niezbędne wycięcia na przyciski, jest wykonany z mieszaniny gumy i plastiku oraz dzięki systemowi SIATKI telefon oddycha a para wodna nie kondensuje się wewnątrz. Pozdrawiam

#503358  autor: tomito86
 14 wrz 2011, 09:02
Żadne etui nie zastąpi invisible shield firmy zagg >>> google jest polska strona :)