to mi przypomina śmierć każdego mojego telefonu...dario321 pisze:jedno ale...
ekran w ipku 2G sie rysowal i rysuje,a o noszeniu go z kluczami w jednej kieszeni nalezy zapomniec i to pomimo faktu,ze ekran jest z utwardzanego szkla
- Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum:
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
test z 1 ręki:
Iphone pod kołem autobusu ( w sensie przejechał go autobus): wynik: szybka w kawałkach, ale się trzyma, wyświetlacz w górnym rogu zalany, reszta widoczna, telefon działa, czasem traci zasięg:)
Iphone pod kołem autobusu ( w sensie przejechał go autobus): wynik: szybka w kawałkach, ale się trzyma, wyświetlacz w górnym rogu zalany, reszta widoczna, telefon działa, czasem traci zasięg:)
doradca klienta indywidualnego ( i w drodze wyjątku firmowego)
)) internet bezprzewodowy również

Co twoim zdaniem oznacza słowo konformizm? Pytam z ciekawości ponieważ definicja którą znam za cholerę nie pasuje do tej wypowiedzivinc pisze:Ja raczej tu widzę konformizm, ale to tylko moje ograniczone subiektywizmem zdanie...znawca pisze:Jak ktoś nie wymienia wad, to jest obiektywizm, czy może raczej optymizm?

Jo tysz konsultant Orange