aha
telefon jako telefon hehe można najkrócej powiedzieć
z tego co czytam to co do tego systemu nie trzeba doinstalowywać programów typu contact2sim czy mms save czy wręcz aplikacji do sms/mms jak w andku
jednego tylko nie widzę na tym całym markecie to wave y - jeszcze nie dodali czy te aplikacje nie są z tym telefonem zgodne hmmm...
generalnie kupiłem drugi telefon żeby drugiego staruszka wymienić

za 420 PLN (z wysyłką NOWY) ten telefon to full wypas
EDIT:
widgety no cóż jak ktoś lubi jak jedynie w tego pogodowego w andku korzystam jest nawet nawet ale niestety czasem pokazuje mi zlą lokalizacje nie wiem dlaczego (wysoko mieszkam dość może dlatego hehe)
[ Dodano: 2012-01-16, 11:35 ]
Witam ponownie
Wczoraj sprawdzałem na apps i już jest opcja Wave Y więc git. Chwilę temu dostałem ten telefon w swoje ręce i nie ma co za takie pieniądze ten telefon jest warty swojej ceny.
Pozdro
PS-nawet trochę ciekawych appków się znajdzie na samsung apps ale w porównaniu android market to jest trochę lipnie hehe
[ Dodano: 2012-01-17, 16:06 ]
wczoraj nainstalowałem się appków ale przykładowo latarka dla bada 2.0 nie działa
odpala się program i pokazuje się okienko że ta aplikacja nie zadziała na twoim telefonie.
dodatkowo przykładowo: program ElevationPro zamraża się na ekranie startowym i nic
Póki co żadnych gier nie sprawdzałem jedynie aplikacje.
Pozdro