Witam wsztstkich
Mam do was cztery pytanka:
1) Gdy uzywam połączenia GPRS to pojawia mi sie przekreślona słuchawka połączeń telefonicznych, ale gdy używam np.Jadu gadu na GPRSie nie ma tej ikony i moge normalnie odbierać połączenia. Gdy na nia klikne, pokazuje sie "Połączenia nie dozwolone" i " Naciśnij przycik 'USTAWIENIA' aby zmienić", wiec klikam i przenosi mnie do panelu sterowania ale nic tam nie ma. Co mam przestawić aby sesje gprs nie powodowały zawieszania rozmów ? Napewno się da, bo nie na kazdej aplikacji kóra używa GPRS tak sie dzieje.......
2) Jaki znacie program na p910, który byłby TASK MENADŻEREM, tzn pokazywał co mam aktualnie uruchomione w tle, i który pokazywał by ile mam ramu itp. W Series 60 wystarczy przytrzymać przycisk menu aby zobaczyc uruchomione aplikacje i miedzy nimi sie wygodnie przełączać, a jak jest w UIQ ?
3) Jakie macie ciekawe aplikacje na waszych P910 ? Chodzi mi o nazwy ciekawych programów typu : Mp3 Playery, Divix Playery, Gry, Słowniki, Encyklopedie, Apliklacje zmieniające pulpit...itp
4) Kiedy i jak działa wewnętrzna klawiatura QWERTY ? Bo mi jakioś nie chce działać

Może mam źle przykręconą ?
Zapoznaj się z zasadami tytułowania postów. I nie pisz dużymi literami. Każdy widzi.