• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #104879  autor: Ghost_Dog
 12 wrz 2006, 15:11
Witam wsztstkich :P :smt006

Mam do was cztery pytanka:

1) Gdy uzywam połączenia GPRS to pojawia mi sie przekreślona słuchawka połączeń telefonicznych, ale gdy używam np.Jadu gadu na GPRSie nie ma tej ikony i moge normalnie odbierać połączenia. Gdy na nia klikne, pokazuje sie "Połączenia nie dozwolone" i " Naciśnij przycik 'USTAWIENIA' aby zmienić", wiec klikam i przenosi mnie do panelu sterowania ale nic tam nie ma. Co mam przestawić aby sesje gprs nie powodowały zawieszania rozmów ? Napewno się da, bo nie na kazdej aplikacji kóra używa GPRS tak sie dzieje.......

2) Jaki znacie program na p910, który byłby TASK MENADŻEREM, tzn pokazywał co mam aktualnie uruchomione w tle, i który pokazywał by ile mam ramu itp. W Series 60 wystarczy przytrzymać przycisk menu aby zobaczyc uruchomione aplikacje i miedzy nimi sie wygodnie przełączać, a jak jest w UIQ ?

3) Jakie macie ciekawe aplikacje na waszych P910 ? Chodzi mi o nazwy ciekawych programów typu : Mp3 Playery, Divix Playery, Gry, Słowniki, Encyklopedie, Apliklacje zmieniające pulpit...itp :-D

4) Kiedy i jak działa wewnętrzna klawiatura QWERTY ? Bo mi jakioś nie chce działać :( Może mam źle przykręconą ?

Zapoznaj się z zasadami tytułowania postów. I nie pisz dużymi literami. Każdy widzi.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2006, 15:24 przez Ghost_Dog, łącznie zmieniany 2 razy.

#104966  autor: domin
 12 wrz 2006, 19:50
Odpowiem na część pytań. Po pierwsze klawiatura qwerty u mnie działa idealnie więc chyba coś u Ciebie nie tak. Jeśli chodzi o gprs to u mnie nie występuje taka funkcja jak wyłączanie rozmów podczas połączenia... Sprawdzę i napiszę.

domin

#104974  autor: piotrz
 12 wrz 2006, 20:16
Co do task menedżera to polecam task spy. Darmowy i dobry.
gry? np. sky force i sf reloaded, mi sięteż podobały twinfruits, superminners, no i oczywiście v-rally 8)
mp3 to power mp3, dvix to smartmovie. Słowników nie używałem.
klawiatura nie działa?bo w menu ona właśnie nie działa. spróbuj napisać za jej pomocą smsa. A jak nie będzie działać to odkręć i przykręć jeszcze raz.

#105141  autor: Ghost_Dog
 13 wrz 2006, 16:25
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, szkoda tylko że wciąż nie wiem dlaczego zawiesza mi połaczenia telefoniczne w czaie sesji GPRS :(