Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Model telefonu
K750i
Oryginalnie nie ma mp3. Trzeba wgrać program (obojętnie gdzie).Działa bardzo kiepściutko. ogromne szumy, mało basów...bardzo kiepsko. Co do szczegółów technicznych, to 22khz mono.lestek10 pisze:Witam serdecznie!![]()
Potrzebuje pomocy![]()
Jedni mi mowia ze dziala, drudzy ze nie dziala, a trzeci ze trzeba wgrac aplikacje na karte pamieci ... to wtedy moze dzialac ...
Jak to jest z mp3 w Nokia 6600 ... dziala zadowalajaco czy nie?
A w praktyce - co trzeba zrobic, zeby dzialalo prawidlowo? (krok po kroku)![]()
Prosze o pomoc i opinie, a jesli jest to gdzies omowione na forum to prosze o link.
Pozdrawiam!
nie, nie można odtwarzać. Jakość nie jest zależna od programu, lecz od telefonu.Piciu pisze:A takim programem jak RealOne ktory jest na 3650 nie da sie odtwarzac plikow muzycznych?
EDIT:
Ale chodzi mi rowniez o jakosc odtwarzania. Bedzie taka jak w innych opisanych wyzej czy bardziej ludzkiej?
edit :lestek10 pisze:Witam serdecznie! :)
Potrzebuje pomocy :wink:
Jedni mi mowia ze dziala, drudzy ze nie dziala, a trzeci ze trzeba wgrac aplikacje na karte pamieci ... to wtedy moze dzialac ...
Jak to jest z mp3 w Nokia 6600 ... dziala zadowalajaco czy nie?
A w praktyce - co trzeba zrobic, zeby dzialalo prawidlowo? (krok po kroku) :|
Prosze o pomoc i opinie, a jesli jest to gdzies omowione na forum to prosze o link.
Pozdrawiam! :)
nie dałeś mu warna...nowak db ok pisze:a tak masz warna za tego posta i za wpis w polu skąd