• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #81785  autor: user_delete29
 25 cze 2006, 13:29
Witam serdecznie! :)

Potrzebuje pomocy :wink:

Jedni mi mowia ze dziala, drudzy ze nie dziala, a trzeci ze trzeba wgrac aplikacje na karte pamieci ... to wtedy moze dzialac ...

Jak to jest z mp3 w Nokia 6600 ... dziala zadowalajaco czy nie?

A w praktyce - co trzeba zrobic, zeby dzialalo prawidlowo? (krok po kroku) :|

Prosze o pomoc i opinie, a jesli jest to gdzies omowione na forum to prosze o link.

Pozdrawiam! :)

#81791  autor: Klusek
 25 cze 2006, 13:49
Działaś będzie działać na 100%, wystarczy zainstalować jakiegoś MP3 playera i po kłopocie, ale z jakością to może być różnie, bo te programowe odtwarzacze dźwięk mają przeciętny no i jeszcze sprawa taka czy ta Nokia potrafi odtwarzać dźwięk stereo czy tylko mono.

Obrazek
Obrazek
 #81799  autor: piotrz
 25 cze 2006, 14:14
lestek10 pisze:Witam serdecznie! :)

Jedni mi mowia ze dziala, drudzy ze nie dziala, a trzeci ze trzeba wgrac aplikacje na karte pamieci ... to wtedy moze dzialac ...

Prosze o pomoc i opinie, a jesli jest to gdzies omowione na forum to prosze o link.

Oryginalnie nie ma mp3. Trzeba wgrać program (obojętnie gdzie).Działa bardzo kiepściutko. ogromne szumy, mało basów...bardzo kiepsko. Co do szczegółów technicznych, to 22khz mono.
Co trzeba zrobić? Wysyłasz (np. przez Bluetooth/podczerwień) odtwarzacz mp3 (np. power mp3, albo ultra mp3) do telefonu (lub na kartę pamięci), Instalujesz go (chyba to umiesz zrobić?) i po instalacji klikasz odpowiednią ikonkę. reszta to już opcje w programie-musisz znaleźć "add files", albo" search" i zaznaczasz mp trójki.

Wg mnie jest to gra nie warta świeczki, bo odtwarzacza to nie zastąpi.

#81843  autor: wendzior
 25 cze 2006, 18:00
ja polecam wmaplus.
instalujesz go na telefonie/karcie pamieci
uruchamiasz wciskasz operations i wciskasz find new files
odtwarza wma/mp3/mp3/aac i inne formaty.
oferuje jedna z lepszych jakosci dzwieku jak na tę komórke :P
i co najwazniejsze dodaje opcje ustawienia mp3 i w.w. formatów na dzwonek, czego nie oferuje zaden inny!

#82026  autor: Piciu
 26 cze 2006, 13:21
A takim programem jak RealOne ktory jest na 3650 nie da sie odtwarzac plikow muzycznych?

EDIT:

Ale chodzi mi rowniez o jakosc odtwarzania. Bedzie taka jak w innych opisanych wyzej czy bardziej ludzkiej?
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, 14:49 przez Piciu, łącznie zmieniany 1 raz.

#82029  autor: vicio_89
 26 cze 2006, 13:46
Dla mnie to pytanie jest kompletnie nie na miejscu :mrgreen:. Pewnie, ze mozna wchodzisz na forum o SX1 i tam znajdziesz kilka odtwarzaczy

"W życiu to wam powiem ni ma lekko...";)
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=90676

#82816  autor: piotrz
 29 cze 2006, 11:37
Piciu pisze:A takim programem jak RealOne ktory jest na 3650 nie da sie odtwarzac plikow muzycznych?

EDIT:

Ale chodzi mi rowniez o jakosc odtwarzania. Bedzie taka jak w innych opisanych wyzej czy bardziej ludzkiej?
nie, nie można odtwarzać. Jakość nie jest zależna od programu, lecz od telefonu.

#82818  autor: wendzior
 29 cze 2006, 11:40
ale ja mialem real one ktory odtwarzał mp3!!
to była jakas wersja z dodatkiem i odtwarzał prawie wszystko, w tym mp3!!
ale zajmował ponad 1,5 mb :)
 #86242  autor: nowak db ok
 17 lip 2006, 00:57
lestek10 pisze:Witam serdecznie! :)

edit :
od moderatora
mogłeś sie juz bardzie postarac :wink:
a tak masz warna za tego posta i za wpis w polu skąd
Ostatnio zmieniony 17 lip 2006, 07:08 przez nowak db ok, łącznie zmieniany 1 raz.