• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #78028  autor: tombzd74
 04 cze 2006, 21:06
Mam takeie pytanie do specjalistów, osob ktore sie znaja :)

Wiemy ze 990i ma mozliwoś bezprzewodowego łączenia sie z netem, o ile oczywiscie odpowiednio skonfigurujemy aparat.
1. Czy to oznacza ze mozna korzystac z netu w domu o ile posiadamy np livebox-a?
2. No i podobnie jesli ktoras uczelnia udostepnia bezplatnie net, to jest mozliwe(?), z korzystania z netu na tym telefonie.

A jesli tak to czy ktos słyszał o jakis aplikacjach typu gg, skype na ten telefon (pod symbionta). A jesli w koncu sa takie aplikacje, to mozna prowadzic rozmowy glosowe, albo nawet wideo konferencje? To by było za free:)))

Dzieki

Zapoznaj się z ZASADAMI TYTUŁOWANIA POSTÓW. Temat poprawiłem.
Ostatnio zmieniony 06 cze 2006, 20:12 przez tombzd74, łącznie zmieniany 1 raz.
 #78056  autor: piotrz
 04 cze 2006, 23:13
tombzd74 pisze:Mam takeie pytanie do specjalistów, osob ktore sie znaja :)

Wiemy ze 990i ma mozliwoś bezprzewodowego łączenia sie z netem, o ile oczywiscie odpowiednio skonfigurujemy aparat.
1. Czy to oznacza ze mozna korzystac z netu w domu o ile posiadamy np livebox-a?
2. No i podobnie jesli ktoras uczelnia udostepnia bezplatnie net, to jest mozliwe(?), z korzystania z netu na tym telefonie.

A jesli tak to czy ktos słyszał o jakis aplikacjach typu gg, skype na ten telefon (pod symbionta). A jesli w koncu sa takie aplikacje, to mozna prowadzic rozmowy glosowe, albo nawet wideo konferencje? To by było za free:)))

Dzieki
1. nie wiem co to livebox :oops:
2.tak
3. nie.

#78060  autor: tombzd74
 04 cze 2006, 23:39
Livebox tp to nowoczesna platforma multimedialna umożliwiająca: stały, szybki dostęp do Internetu w technologii WiFi. źrodło TP
http://www.tp.pl/prt/pl/dla_domu/intern ... ivebox_tp/

a jesli chodzi o 3 to nie ma czy nie mozna ???

#78101  autor: piotrz
 05 cze 2006, 14:57
tombzd74 pisze:Livebox tp to nowoczesna platforma multimedialna umożliwiająca: stały, szybki dostęp do Internetu w technologii WiFi. źrodło TP
http://www.tp.pl/prt/pl/dla_domu/intern ... ivebox_tp/

a jesli chodzi o 3 to nie ma czy nie mozna ???
no to 1-tak.
Co do 3 to i jedno i drugie. Jeszcze nie ma programów (chyba tylko jeden) na platforme uiq 9.1. poza tym nie można-jest to zablokowane.