• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #601951  autor: camel3d
 18 gru 2012, 02:56
Witam, moze do rzeczy, odrazu mowie mam wlaczona wibracje i fon nie upadl, otoz kern exec 3 swoja droga mowie wlacze na nowo fona wlaczajac nie bylo wibry,przeszlem w profile w wybor sygnalu wraz z wibracja a potem sama wibra a tu nic tylko cyk cyk cyk z dolu fona przy uchu...to bylo po naladowaniu telefonu,oby to byla chwilowa usterka choc nie spotkalem sie z awaria wibracji w nokiach moze raz dwa a to nie powinno sie psuc...mam czekac na poprawe czy pogrzebac?juz nie mam sily zeby nawet wibra??
Ostatnio zmieniony 26 gru 2012, 16:12 przez camel3d, łącznie zmieniany 1 raz.

#601961  autor: Niezgodna7
 18 gru 2012, 08:54
Haha
Cyka?
A jak wibrę wyłączysz to cisza?
A włączysz to cyka?

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#601980  autor: camel3d
 18 gru 2012, 11:12
Tak jak przyloze do ucha to na dole tak cyka po pol sekundy przerwy na dolea jak wylacze wibre to cisza jest wlasnie, zrobilem format czytalem ze to sie nie psuje lecz przypadlosc nokii nie wiem co to jest dokladnie lecz wibracja bardzo mi sie przydaje zrobie przy okazji format masowki czy moge dostrzec ten wibratorek pod klapka gdzies??

#601985  autor: Niezgodna7
 18 gru 2012, 11:46
Formaty, aktualizacje? Eee..
PS. Wibra tak pykała od dnia kupna?
No to trza rozbierać fonik.. Silniczek nie daje rady kręcić. Szukaj teraz dlaczego.
PS.
Ty to chyba specjalnie kupiłeś w takim stanie - dla majsterkowania, haha

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#601989  autor: camel3d
 18 gru 2012, 12:10
No ja porobie wszystko co trzeba zeby tez odswiezyc telefon, nie mam go jakis czas i wibra dzialala jak nalezy do wczoraj naladowalem telefon do pelna potem zrobilem restart ustawienia fabryczne i gdy uzylem guzika powinna byc krotka wibracja przy napisie nokia prawda i nie bylo nic potem wlazlem w profile i nic poprobuje lecz rozbierac sie boje bo skomplikowana obudowa jest troche aha znikly mi aplikacje znacyz sie ikony w aplikacjach facebook gry itd lecz w menedzerze aplikacji sa i widac zainstalowane hmmm dziwne moze wirus jakis hehehe , wlasnie Ci powiem mam cos pecha wpierw ta 6500 niewypal totalny a teraz ta hmmm dziwne niby n95 bezawaryjna a moze sie to poprawi. A usluga naprawcza chyba nie kosztuje wiele prawda??jak do popoludnia nic nie podziala to wtedy pojde bo sprzedawac nie bede....moze cos postukac pogrzebac czy cos...a moze hard format??ta kombinacja klawisz 3 4 itd..

WIBRA JUZ DZIALA PRZED WEJSCIEM DO SERWISU ZACZELA DZIALAC :D xd

#602047  autor: Niezgodna7
 18 gru 2012, 21:00
Hahaha poczekaj, może coś jeszcze nawali.
PS.
Skoro wibra zadziałała, to nast.razem jak padnie - sam naprawisz, a nie do serwisu.

#602147  autor: camel3d
 19 gru 2012, 12:27
Hehe no teraz po formatach tel fajnie chodzi i chyba nawet baterria dluzej trzyma;p pytalem w serwisie gdzie jest ten silniczek w serwisie powiedzial ze pod aparatem a na necie ze kolo ladowania;p ogolnie teraz fon sprawny