• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #600581  autor: smarqu
 11 gru 2012, 20:16
Siemka.
Mam pytanko w sprawie nokii e51 mianowicie:
Czy jak połączę się z siecią internetu przez sieć komórkową jest ciągłe czy po załadowaniu strony się wyłącza ?
Co myślicie o tym telefonie ? czy można na nim pograć w gry java ? WIFI śmiga jako tako ? Będzie dobry do smsów ?
Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.

#600657  autor: Niezgodna7
 11 gru 2012, 23:58
Po załadowaniu strony dane nie są pobierane, połączenie z netem dalej jest aktywne.
W gry? Raczej tak.
Wifi - ok.
Smsy - ok.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#600764  autor: smarqu
 12 gru 2012, 18:02
dzięki za odpowiedź :D

[ Dodano: 2012-12-12, 21:30 ]
A czy Java będzie trochę nowocześniejsza niż w HTC S730 ?

#604929  autor: jowita
 01 sty 2013, 12:23
smarqu pisze:dzięki za odpowiedź :D

[ Dodano: 2012-12-12, 21:30 ]
A czy Java będzie trochę nowocześniejsza niż w HTC S730 ?
Tu jest specyfikacja E51 ze strony Nokia Developers
http://www.developer.nokia.com/Devices/ ... tions/E51/

kliknij expand all, albo od razu patrz na 'APIs'. Pewnie znasz specyfikacje Twojego obecnego telefonu, to da się porównać.

Miałam E51 przez prawie dwa lata, a potem moja Ciocia miała ją przez rok;) Ostatnio wyciągnęłam ją z szuflady latem, kiedy N97 mini była w naprawie. O dziwo, wciąż działa, i to dobrze. Z aplikacji java, mój ulubiony i potrzebny Ginger (rozkład jazdy komunikacji publicznej w Poznaniu) działał dobrze. Niestety, nie gram w gry, więc nie mogę powiedzieć. Pod względem systemu wszystko jest z tym telefonem OK, o ile nie oczekuje się cudów, problem bywa tylko z psującym się mechanicznie (=słabym) gumowym włącznikiem i czasem klawiaturą. Warto sprawdzić przed zakupem używanego egzemplarza.