• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #532810  autor: Eragon
 05 lut 2012, 12:27
Poszukuję kilku programów , które zadziałają na wersji softu 400...
Może ktoś z Was ma te programy lub zamienniki , które pójdą na tel moim ;) Takie które mają ważne certyfikaty itp.

1. Ostatnio popełniłem wielki błąd tj. zaktualizowałem nasz ukochany komunikator.
2 rzeczy:
- Reklama prawie że co wysłaną wiadomość.
- Przy przeskakiwaniu między kategoriami , gdy wracam do kontaktów , to zostaje wskaźnik w tym samym miejscu w którym skończyłem przeglądać. Niby miało być to dobre... Ale przy bardzo wielu kontaktach to zaczyna denerwować.

Miałem wtedy chyba wersję 1.9 a teraz 2.1... Ktoś z Was ma(wie) jakąś wersję sprzed tych zmian??
Mam 1.7 (uf , na szczęście ) , jednak boję się że może być jakoś niezgodna przy dołączaniu do grup. Ale i tak ją zainstaluję. Ktoś z Was może jakoś pomóc??

Ps. Wiecie o nowym mobilnym gg?? Jeśli będzie lepsze od Palringo , to wracam tam. Byle był szybki i niezawodny.

2.
Jbak TaskMan - program służący głównie do wyłączania programów w tle , ale teraz pozwalał zresetowac telefon . No i miał wiele ciekawych choc rzadko używanych opcji . Niby jest oficjalna strona... ale wywala mi błąd o.O Czyżby coś nie teges?
Palringo znalazłem u siebie... i zainstalowałem. Zadziałało. Ale reszty już nie :/.

3. Torch - Program głównie służący jako latarka. Ekran robił się biały... ;) Za skarby nie mogę tego odszukac...

Ps. Temat został zmieniony. Może macie jakieś inne ciekawe propozycje użytecznych programów??
I tak czekam aż wyjdzie iP 5 - Robię wielki technologiczny przeskok... Ale te pół roku ma mi służyc ;)
Zainstalowałem od nowa system.. Ale dzięki temu mój słownik T9 zapamiętuje wyrazy! Bo poprzednio... porażka :/ Za to wszystkie moje programy straciłem... I proszę Was tu o pomoc ;)
Ostatnio zmieniony 06 lut 2012, 15:37 przez Eragon, łącznie zmieniany 1 raz.

#532908  autor: ja.michal
 05 lut 2012, 18:18
GG jest płatne i są również reklamy (o ile coś się nie zmieniło). Czasem lubi opłatę "zgubić" i znów trzeba płacić lub reklamować.

Poza Palringo jeszcze jest Fring.

#532970  autor: ezaq
 05 lut 2012, 20:51
Znalazłem u siebie na dysku jakąś starą wersję Palringo. Data pliku sugeruje, że pochodzi z września 2009.

#533129  autor: Eragon
 06 lut 2012, 15:41
ja.michal pisze:
Poza Palringo jeszcze jest Fring.
Ale bez gg ;) A skype też nie ma... Więc do niczego mi.

ezaq pisze: Data pliku sugeruje, że pochodzi z września 2009.
Heh , ale wersja... to nie wiesz? Znalazłem u siebie 1.7 .
Ładna.... działa jak trzeba... ale cały czas wywala że chce aktualizację :/. No ale przeżyję.. bez reklam - 7. niebo :D.

Ps. Doszły nowe programy , stąd zaktualizowany temat.
Może kiedyś ktoś wpadnie na ten temat i znajdzie odświeżone linki... E51 to extra telefon !

@Down , a to dzięki ;) Ale jednak mam nowszą xD
Ostatnio zmieniony 06 lut 2012, 17:51 przez Eragon, łącznie zmieniany 1 raz.

#533161  autor: ezaq
 06 lut 2012, 17:27
Eragon pisze:Heh , ale wersja... to nie wiesz?
Nie używam tego programu to nie wiem jaka to wersja, a specjalnie nie będę instalował. Chcesz to sprawdź. Instalka twierdzi, że to wersja 1.02.

#533204  autor: ja.michal
 06 lut 2012, 20:40
Eragon pisze: Ale bez gg ;) A skype też nie ma... Więc do niczego mi.
Faktycznie nie ma GG. Skype też. Trochę to dziwne bo swego czasu (jak jeszcze posiadałem E51) to Skype był.
Widać jakiś problem wynikł bo Skype jest zamkniętym programem.

#533264  autor: ezaq
 06 lut 2012, 23:53
ja.michal pisze:Faktycznie nie ma GG. Skype też. Trochę to dziwne bo swego czasu (jak jeszcze posiadałem E51) to Skype był.
Skype nie ma już ponad 1,5 roku w Fringu:
Skype blokuje Fringa

#533285  autor: waeren
 07 lut 2012, 10:10
A ja się podłącze z innym pytaniem. Jest na E51 program do ustawiania profili na określony czas? Do szału mnie doprowadza pamiętanie o śicszaniu i podgłaszaniu rano telefonu, a w zwykłych nokiach bez systemu można to było ostawić, tutaj symbian, niby system, a uwstecznienie :(

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#533289  autor: marcinb
 07 lut 2012, 10:19
O ile moja odpowiedź Ci pomoże ale jest przynajmniej był taki program gdy sam miałem E51, czyli do końca 2009 roku. Niestety nazwy nie pamiętam. Na początku był bezpłatny do pobrania ze strony autora, później tylko wersja platna jak się pojawił ovi store.
Gdybym sobie przypomniał nazwę to napiszę.
Na pewno działał i to nawet bardzo dobrze, chyba że poszukaj np. profile manager symbian, może coś się znajdzie.

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#533458  autor: ja.michal
 07 lut 2012, 22:48
ezaq pisze: Skype nie ma już ponad 1,5 roku w Fringu:
To ja Fringa instalowałem jakieś 3-4 lata temu. ;)

#533762  autor: dario321
 09 lut 2012, 15:45
ja mam gg ze sklepu noki i jest za free (za free tez dziala).tam szukaj tych programow

#539433  autor: Maniiiek
 07 mar 2012, 07:42
Mobilne GG .jar jest płatne, ale z rozszerzeniem sis/sisx jest za darmo.

B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.

#539453  autor: dario321
 07 mar 2012, 10:34
Eragon pisze:Takie które mają ważne certyfikaty i
musisz zlamac system w telefonie i nie beda Cie powstrzymywac certyfikaty :wink:
Maniiiek pisze:Mobilne GG .jar jest płatne, ale z rozszerzeniem sis/sisx jest za darmo.
w noki e51 mozna zainstalowac plik .sis/sisx ,wiec niech to zrobi :-)