• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #525189  autor: moo_nia
 01 sty 2012, 13:31
Witam. Posiadam Nokie E72 i mam taki problem chciałam sobię ustawić zdjęcie chłopaka jak dzwoni. Wszystko pięknie ładnie tylko przez przypadek nacisnełam nie opcję Użyj zdjęcie - przypisz do kontaktu tylko opcję ust. jako zdjęcie poł. i teraz obojętnie kto dzwoni to mam zdjęcie chłopaka. Da się to jakoś wyłączyć ??
P.S. Jestem tu nowa i przepraszam jeśli dałam temat nie w tej kategori i jak coś to poproszę o przeniesienie do odpowiedniej.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2012, 13:35 przez moo_nia, łącznie zmieniany 1 raz.

#525190  autor: orson_dzi
 01 sty 2012, 13:36
Trochę samodzielności będzie trzeba, bo dokładnie nie pamiętam ;) . Ale musisz szukać w ustawieniach... personalizacji bodajże. Tam, gdzie masz ustawienia motywów, czy wyglądu menu. Tam znajdziesz to, co potrzebujesz.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#525208  autor: moo_nia
 01 sty 2012, 14:27
Oki już udało mi się przestawić te zdjęcie. Ale mam teraz kolejną sprawę jak dzwonię do chłopaka to mam tylko malutkie zdjęcie da się jakoś to zmienić aby było to zdjęcie na całym ekranie w trakcje połączenia??

#552762  autor: Pasqd
 08 maja 2012, 12:31
Żeby nie trzeba było szukać :) Panel sterowania ---> Ustawienia ---> Ogólne ---> Personalizacja ---> Tematy ---> Zdjęcie przy połączeniu :)
Zdjęcie przypisane do kontakty można również zmienić przez np. pakiet PC Suite, gdzie w aplikacji Kontakty klikając prawym przyciskiem myszy na kontakt i wybierając "Edytuj" można dwukrotnie klikając na avatar przypisać zdjęcie do kontaktu :)

Marcin Kowalski