Witam!
Mam telefon Samsung innov8 z dyskiem twardym 8GB na którym miałem sporo danych na których mi zależy (zdjecia itp). Telefon wieszal sie wylaczal itp w serwisie powiedziano mi ze mozliwe ze tasma jest naruszona wiec kupilem na allegro nowa, wymienilem i jak latwo sie domyslic juz go nigdy nie uruchomilem ;D
Pytanie czy można w jakikolwiek sposób odzyskać te dane które były na dysku?
Pozdrawiam!
Jeszcze taka sprawa ze wtedy zdaje sie robilem to na wlasna reke poniewaz serwis zawolal jakas kosmiczna cene. Nie zalezy mi kompletnie na telefonie mam juz nowy chodzi tylko o dane. Ile plus minus moze kosztowac taka usluga? Inna kwestia jest taka ze wejscie w telefonie (ladowanie plus usb) jest kompletnie zniszczone. Telefon ladowalem stacjonarna ladowarka do baterii. Czy w serwisie beda wstanie poradzic sobie z tym tj czy naladuja sobie na potrzeby sprawdzenia tel jakos go w inny sposob? nie mam juz tej ladowarki do baterii sprowadzalem ja z UK :/
Wymiana gniazda to 60zł. Baterię zawsze można wsadzić do innego telefonu i tak go naładować. Problem tylko w tym, że telefony, do których bateria z i8510 są równie rzadkie jak on. No ale można.
A ile wzięliby za wyciągnięcie danych, to nie mam pojęcia. Zależy co trzeba by z robić telefonem.
Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym