Poszukuję aplikacji lub strony mobilnej, żebym mógł słuchać muzyki na telefonie. Odpadają: wrzuta (flash), last.fm (płatne), radia i serwisy do pobierania mp3 np z wrzuty (najpierw chcę odsłuchać, później ewentualnie pobrać). Chcę słuchać tego, co mi się podoba, a nie jak w radiu-co leci. Musi w takim razie być to coś popularnego (żebym znalazł utwory, a nie-męczył się bezendu), darmowego i dobrze byłoby, jeżeli udostępniałoby słuchanie w różnych jakościach (np. bitrate 48/64 kbps i 96/128 kbps), choć niekoniecznie. Znacie jakieś warte polecenia propozycje?
Druga rzecz: szukam programu do pobierania z YT, np. emTube. Przetestowałem już wiele wersji. To są PIPS, to error 404... Ma ktoś może sprawdzoną (że na chwilę obecną zadziała) wersję tego programu? Bo nigdzie nie mogę znaleźć takiej instalki. Może jakiś inny program?
Druga rzecz: szukam programu do pobierania z YT, np. emTube. Przetestowałem już wiele wersji. To są PIPS, to error 404... Ma ktoś może sprawdzoną (że na chwilę obecną zadziała) wersję tego programu? Bo nigdzie nie mogę znaleźć takiej instalki. Może jakiś inny program?