• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #441191  autor: baksior
 14 lis 2010, 23:01
Od niedawna posiadam nokię e72 i gdy wchodzę w internet pojawia się pasek ładowania, który nie postępuje a ekran jest biały czyli internet nie działa. Dodam, że jestem w erze i mam jakiś pakiet blueconnectu. W czym problem? Gdzie w ustawieniach trzeba coś pozmieniać?
Ostatnio zmieniony 16 lis 2010, 11:34 przez baksior, łącznie zmieniany 1 raz.

#441293  autor: baksior
 15 lis 2010, 20:03
Ok problem już rozwiązany. Mam jeszcze pytanie: w e72 jest słownik, ale jak widać tylko angielsko-angielski, bo gdy wpisuję jakiekolwiek słowo angielskie wyskakuje mi wyjaśnienie angielskie co dane słowo oznacza. Jak sprawić, aby był to słownik polsko-angielski i angielsko-polski?

#441356  autor: Jaca
 16 lis 2010, 08:40
Pobieranie dodatkowych języków aplikacji Słownik:

1. Przejdź do aplikacji Słownik, wybierając kolejno polecenia Menu > Biuro > Słownik.
2. Wybierz kolejno polecenia Opcje > Języki > Pobierz języki i naciśnij klawisz przewijania.
3. Urządzenie E72 automatycznie połączy się z internetem i zostanie wyświetlona strona pobierania mobilnych słowników firmy Nokia.
4. Wybierz pakiet językowy do pobrania i postępuj zgodnie z wyświetlanymi instrukcjami.

#441395  autor: dario321
 16 lis 2010, 11:59
a gdy juz pobierzesz i zainstalujesz to wejdz w slownik/opcje i ustaw zrodlo i cel, a pozniej sobie tlumacz :wink:

jakie inne slowniki ang-pol i pol-ang ktos zna?(xlator)
 #461465  autor: vaha
 23 lut 2011, 12:16
Mam problem z usunięciem skrzynki mailowej (gmail i onet).
Wchodzę Menu->Email->Ustawienia i wybieram skrzynkę, którą chcę usunąć. Wybieram Opcje->Usuń skrzynkę odbiorczą->Tak. Niestety wyskakuje informacja: "Do usunięcia skrzynki pocztowej potrzebne jest połączenie. Spróbuj ponownie później."
Połączenie z internetem jest skonfigurowane, bo w domu łączę się z netem przez wifi a w pracy przez gprsa i z przeglądarką nie ma problemu, a skrzynek usunąć mimo to nie mogę.
W czym może być problem?