• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #435825  autor: hanspener
 16 paź 2010, 22:36
czesc,

jak zainstalowac gry dla Noki e72
sciagnalem gry z internetu rozpakowalem je rarem, wszedlem przez kabel usb do pamieci karty w telefonie zalozylem tam osobny katalog games przkopiowalem tam rozpakowane pliki i teraz nie wiem jak je znalesc w telefonie zeby je zainstalowac nigdzie nie potrafie tego znalesc.

aha i jeszcze jedno czy ze wzgledu na to ze ta nokia ma "odwrotny" wyswietlacz tzn ze jest w poziomie zamiast w pionie gry na nia powinny byc przystosowane do takiego wyswietlacza czy mozna instalowac yle jaka gre pod jave
Ostatnio zmieniony 16 paź 2010, 22:40 przez hanspener, łącznie zmieniany 1 raz.

#435844  autor: stypulkovski
 16 paź 2010, 23:35
Normalnie. Szukasz menedżera plików (w biurze lub narzędziach albo jeszcze gdzie indziej). Tam wybierasz folder, grę i instalujesz ;).

#435850  autor: HypnoticMan
 17 paź 2010, 00:00
Ew. wybierasz opcje połączenia przez PC Suite i wybierasz instalacja aplikacji(czy coś takiego:) i instalujesz zgrywając je z komputera:) Ja używam takiej opcji:)

MixPlus - Pozostała liczba doładowań do końca kontraktu: 22

Sprzedam HTC DESIRE

#435871  autor: hanspener
 17 paź 2010, 09:51
dzieki, niestety przy opisanej przeze mnie metodzie menadzer aplikacji nie widzi plikow instalacyjnych musiale uzyc PC Suita i w miare dziala dzx

[ Dodano: 2010-10-17, 10:27 ]
no i jeszcze jeden problem probuje instalowac gry z rozszerzeniem sis i wyskakuje komunikat instalator aplikacji w telefonie nie obsluguje formatu pliku aplikacji ktora probowano zainstalowac. Co to jest?

#435877  autor: nemo2009
 17 paź 2010, 10:44
Prostszą metodą jest,przeciągnij i upuść.Jak to działa?Podpinasz kartę pamięci bezpośrednio do komputera,wyświetlasz okno karty i masz podgląd folderów.Przeciągasz grę z komputera do folderu jakiego chcesz.Potem....to chyba już wiesz.

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a póżniej pokona doświadczeniem"