• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #380999  autor: zduniasklad
 16 sty 2010, 09:53
Robilem po raz kolejny aktualizacje telefonu bo chcialem jeszcze jedna opcje sprawdzic czy by pomogla w rozwiazaniu mojego problemu z fonem,no i podczas robienia aktualizacji telefon stracil polaczenie z kablem i wyskoczyl mi komunikat "Odblokowanie urzadzenia".
Najgorsze jest to ze teraz to juz wogole nie chce sie wlaczyc.Caly czas pali sie niebieski ekran i nic-nawet do napisu nokia nie chce sie wlaczyc...:/
Jednak zanosze fona w poniedzialek do play'a niech mi go naprawia-no bo przy aktualizacji chyba nie stracilem gwarancji?!Napisze tez moze pismo o wymiane na nowy telefon albo moze jakis inny bo to juz bedzie 4 raz kiedy jest naprawiany z tego samego powodu...no ile mozna...:(:(:(
No i co teraz...:/ ???
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 19:40 przez zduniasklad, łącznie zmieniany 1 raz.

#381027  autor: dario321
 16 sty 2010, 12:51
wylacz go,wyjmij baterie i wloz.
na wylaczonym fonie wcisnij i trzymaj wcisniete * 3 zielona sluchawka
trzymajac je wcisniete wcisnij power na 10-15sek.
jesli nie pomoze to serwis (skorzystaj z rekojmi-czytaj http://www.um.oswiecim.pl/pl_chemik/19_ ... ument.html lub w google).

#381056  autor: thonka
 16 sty 2010, 16:03
zduniasklad, nikt nie da Ci nowego telefonu. w gwarancji nokii nie ma limitu napraw.
jezeli robiles aktualizacje przez nokia software update albo ovi suite to gwarancja jest jaknajbardziej wazna. chyba, ze zmieniles sobie Product Code.

dario321, jezeli naprawial juz te sama usterke z tytulu gwarancji, na te konkretna usterke nie moze juz skorzystac z niezgodnosci z umowa (nie rekojmia - od kilku lat nie ma takiego terminu w odniesieniu do osob fizycznych).

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#381124  autor: zduniasklad
 16 sty 2010, 22:20
No to co najlepiej w takim przypadku zrobic?
Bo jak sie domyslam to telefon po powrocie do mnie znowu troche podziala i bedzie tak samo jak zwykle :? :? Czyli kupa :|
No chyba musi byc jakies racjonalne wyjscie z tej sytuacji?
Jest wogole sens pisac jakies pismo do nich? :( :(