• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #378268  autor: szatek
 03 sty 2010, 11:49
Jak w temacie, Telefon padł całkowicie. telefon jest młodszego brata, powiedział mi że spadła mu bateria(możliwe że cały telefon).
Bateria niestety nie działa(wkładałem ją do innego telefonu i nie włączał się).
TO samo po włożeniu do E75 baterii działającej- telefon również nie daje znaku życia.
Sprowadzony z Niemczech, jednakże gwarancję ma ale chyba tylko tam bo jest brany w abonamencie przez wujka.
Co mogę zrobić? Czy da się jakoś (nie niszcząc gwarancji) sprawdzić czy coś da się wskórać?
Pozdrawiam

#378276  autor: davvid
 03 sty 2010, 12:35
Spróbuj go postawić Phoenix'em, jak to nie jest mechaniczne uszkodzenie powinien się uratować. W Nokii Ci nie przyjmą na gwarancji bo uszkodzenie spowodowane przez użytkownika. W ostateczności idź do jakiegoś komisu/serwisu w mieście

#378530  autor: thonka
 04 sty 2010, 17:40
dead phone flash phoenixem moze da rade. jak nie, to mozesz sprobowac oddac na gwarancje. najwyzej ja anuluja.
podpytaj czy na 100% nic sie wiecej z telefonem nie dzialo, zeby nie robic z siebie idioty.

nokia ma gwarancje europejska wiec nie ma z serwisowaniem w Polsce jak i calej UE najmniejszego problemu. potrzebny bedzie jednak dowod zakupu (nawet ksero/wydruk skanu).

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet