Zassałem temat z mobile9.com, podpisałem cert, zainstalowałem i działa. Jednak okazał się, że nie spełnia moich oczekiwań i ustawiłem inny aby ten odinstalować. Wchodzę do ustawienia > menedżer danych > menedżer aplikacji > zainstalowane aplikacje i... nie widzę tam tematu. Z menedżera plików usunięty, a tu go nie ma! Co ciekawe, widzę go w tematy > ogólne. I mogę ustawić

Orientuje się ktoś co to za czary? Aktualnie zrobiłem format karcie i od nowa wrzucam 2 GB muzy (chwała czytnikowi kart!!). Ale na przyszłość jak sobie radzić z takimi fantami? Dodam, że WSZYSTKIE programy i motywy instaluję na karcie pamięci.
DRUGIE PYTANIE: Co zepsułem, skoro programik do screenshotów nie chce mi się zainstalować? Podpisany, proces instalacji idzie, a później pokazuje się jakiś komunikat z wykrzyknikiem. Co za czort? Na poprzedniej karcie 1 GB by Nokia bez problemów. Na Kingston 8 GB już nie chce. Ten sam pliczek...
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71