• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #356978  autor: SebaKRK
 02 wrz 2009, 09:59
Witam ma pytanie odnosnie koloru czcionki czy mozna go zmienic z pozycji telefonu czy tylko w temacie chodzi mi dokladnie o sms-y gdy je pisze albo probuje raczej nie widze liter przy tle ktore mam w temacie. Z gory dzieki za pomoc.

A zeby nie zakladac nowego tematu mozecie sie tu podzielic wrazeniami z uzytkowania :D

Ja na poczatek powiem ze jestem zadowolony mam go nie dlugo ale naprawde jest niezly symbian smiga az milo a bateria mnie zaskoczyla ( a sporo czynnosci wykonuje). ogolnie telefon oceniam na 8/10 (te 2 pkt za obudowe) bo sam telefon to rewelacja godny polecenia.
Pozdrawiam.

#357030  autor: fortel
 02 wrz 2009, 14:07
A to nowość!Proponuję zrobić hard reset telefonu,ale uwaga-stracisz wszystko co masz wgrane a telefon powróci do stanu jakim go wypuszczono z fabryki!Powinno przywrócić mu rozpoznawanie koloru.Ja wprawdzie mam ,,starszą'' siostrę 6220 -6120cl ale z tym problemem się jeszcze nie spotkałem-jak jest biały temat to czcionka jest czarna ,jak czarny to biała.Mogą być jedynie problemy jeśli załadujesz temat z owskina gdzie ,,tworzy'' tematy wielu domorosłych ,,plastyków z bożej łaski'' i niestety niektóre tematy mogą boleśnie zaskoczyć swoimi niedoróbkami!Po resecie możesz wgrać jeszcze raz ten sam soft lub nowszy-jeśli go nie posiadasz! :roll: