• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #46172  autor: ping-pong
 18 sty 2006, 19:46
mam zamiar kupic Nokie 6600 ale niewiem czy warto ... wkoncu ma ona symbiana co mnie do niej przekonuje tylko nieweim czy mozna za pomoca symbiana przedluzyc nagrywaniie filmow ...,

#46182  autor: piotrz
 18 sty 2006, 19:58
jako były użytkownik telefonu tego mam co do niego takie wrażenia:
telefon jest dość wolny, szczególnie z dużą kartą pamięci
klawiatura jest wygodna, mimo, że mała, jednak nie polecam używania tego telefonu w sylikonie.wtedy wyswietlacz się robi brzydki a klawiatura niewygodna.
wyświetlacz- czytelny, duży, jednak jego kolory trochę odbiegają od dzisiejszych standardów. kolory są mniej nasycone.
bateria starcza na ponad 3 dni. nie pamiętam czy więcej, ale NA PEWNO ponad 3 doby.
telefon jest dość ciężki, ale przyjemnie się go trzyma w ręku.
dżojstik jest bardzo, ale to bardzo wygodny.owszem, czasem zdażają się pomyłki, ale dzieje się to rzadko.

co do pytania to tak, jest taki program. nazywa się philips camcorder pro (jak chcesz to Ci go prześlę)

#46231  autor: Slodziak
 18 sty 2006, 21:51
no jest to troche stary telik, ale moj kolega ma i nie narzeka!!

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#46270  autor: MATiASS
 19 sty 2006, 09:40
Ja jako uzytkownik tego tel. polecam ci go.Moze faktycznie nie jest najnowszy ale funkcje ma dobre.A co do Comcodera to chodzi wprost wysmienicie.ja nagralem filmik ponad 40 minut i jeszcze dalej chcial ciagnac.Dla mnie to jest jedna z najlepszych nokii.Aha wiesz ze mozna miec mp3 w nim ??Dziwiek mono ale fajnie nawet brzmi.polecam www.infonokia.pl tam sa te programy to sciagniecia czyli mp3, aha i polecam ci CAMREA FX naprawde duuuzo funkcji do bajerowania zdjec !!Polecam Nokie 6600.Chiciarz niedlugo pewnie zmienie n ase p990i(jak wogole bedzie)Ale i tak jej nie sprzedam.....Jakis sentyment do niej mam .....Pozdro :) 8)

Obrazek

#46276  autor: tomekk
 19 sty 2006, 10:19
No w sumie to nawet b. dobry fon, ma przeciez symbiana 7.0 a to juz jest cos...
Jak dla mnie ładnie wygląda i ostatnio dosc tanio chodzi na allegro wiec mysle ze warto!

Ps:A zastanawiasz sie jeszcze nad jakims modelem czy tylko ten wchodzi w gre?

#47225  autor: mkforever1
 22 sty 2006, 12:43
Witam,
Ja tez miałem kiedyś 6600 i szczerze polecam ten telefon - pomimo jego kilku wad które już zostały wymienione. Można go kupić za niewielkie pieniądze (używany) a potem ewentualnie wymienić obudowę na nową oryginalną - jeśli komuś zależy bardzo na estetyce.
http://www.vmobile.pl/ - polecam tą stronę - jest to sklep internetowy z oryginalnymi częściami serwisowymi do większości telefonów.

http://www.vmobile.pl/shop/catalog/inde ... h=21_23_29 - pod tym adresem obudowy do 6600 - moim zdaniem w bardzo korzystnej cenie.

Pozdrawiam,

#48365  autor: DamianP-13
 25 sty 2006, 13:08
W sumie to warto kupić ten telefon ale jeszcze zależy za ile keshu
heheh
żebyś czasem nie przepłacił

Czekam az nieco N70 stanieje i go kupuje hehehhe
TO jest mój cel ---> N70

Wybaczcie mi że są czasem błędy i nawet częsciej niż czasem ale jestem dyslektykiem :((