• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #338648  autor: kowcio
 01 cze 2009, 16:47
Witam,

Mam nie lada problem z otwieraniem prezentacji na telefonie Nokia E50... Potrzebuję jutro wyświetlić jedną prezentację, która ma 4,5 MB... Prezentacja jest w pamięci telefonu (nie mam karty pamięci), jak daje otwórz, to ładuje się "ładowanie prezentacji" i po chwili pojawia się komunikat- "Nie można otworzyć pliku" z takim czerwonym wykrzyknikiem... O co chodzi? Przecież mam zainstalowane Quick Office, które dała Nokia do tego telefonu :roll:
Oczywiście prezentacja jest w "starym" formacie, czyli .ppt....
Przetestowałem- nawet prezentacja mająca 100 kB (tylko kilka znaków w treści i jeden slajd) nie może zostać otworzona przez ten telefon :roll: Na 6151 prezentacji sobie nie wyświetlę, poza tym E50 ma dużo większy wyświetlacz i znacznie lepszej jakości, więc troszkę to ważne jest.

Z góry dziękuję za pomoc.

#338744  autor: RM
 02 cze 2009, 07:45
A jaką masz wersję quick office ? Spróbuj zainstalować wersję v6.xxx np.v6.0.270

#338793  autor: kowcio
 02 cze 2009, 15:00
RM pisze:A jaką masz wersję quick office ? Spróbuj zainstalować wersję v6.xxx np.v6.0.270
v 3.6.11.0... Ale dobra, już mi to niepotrzebne, bo potrzebowałem to do południa... Więc już nieaktualne ;)