slawek.u pisze:Kupiłem Nokię od gościa, który ją dostał ze sklepu Noki za punkty
ciekaw jestem jakie to byly punkty

slawek.u pisze:jednak nie ma w gwarancji podbitej pieczęci firmowej sklepu
nie wiem jak jest w przypadku takich podarunkow, jednak przy normalnej sprzedazy z paragonem/faktura w serwisie wymagaja pieczeci.
slawek.u pisze:czy na podstawie tego czegoś można stwierdzić kiedy telefon był kupiony i jakby co, to uznają mi gwarancję ?
w karcie gwarancyjnej na gorze po lewej stronie powinny byc wypelnione wszystkie pola takie jak data zakupu, model czy numer seryjny oraz miejsce zakupu/pieczec. Napewno nie wymagaja podpisu sprzedawcy.
ja mialem tylko pieczec, reszte uzupelnilem sam lacznie z przyklejeniem naklejki.
slawek.u pisze:- czy gdzieś w telefonie można sprawdzić ilość i całkowity czas połączeń ?
wpisz z klawiatury kombinacie *#92702689# powinien Ci sie wyswielic laczny czas polaczen wykonany z tego telefonu.
slawek.u pisze:- czy wygaszacz w tej komórce jest tylko jeden z tym paskiem z godziną ?
nie jest to wygaszasz sam w sobie, a tryb oszczedzania baterii. wygaszacz mozesz sobie ustalic sam w ustawieniach telefonu, jak rowniez czas zwloki, az telefon przelaczy sie w owy tryb oszczedzania baterii, niestety chyba nie da sie go na stale wylaczyc, a napewno odbije sie to na zywotnosci baterii.