• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #311843  autor: Raven8
 20 sty 2009, 19:36
Witam, pytanie moje dotyczy aplikacji, które są zainstalowane w telefonie, ale nie ma ich już na liście w menedżerze aplikacji Z tego co mi wiadomo to w pewnym momencie nowo zainstalowane aplikacje "wypychają" z listy te wcześniejsze. Czy jest jakiś sposób aby odinstalować takie aplikacje, poza formatowaniem telefonu.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2009, 22:27 przez Raven8, łącznie zmieniany 1 raz.

trust no one

#311896  autor: piwosz
 21 sty 2009, 01:22
Nie ma czegoś takiego jak nowe wypychają stare. Może mówisz o rejestrze aplikacji :roll:

To co masz zainstalowane to masz w menedżerze aplikacji i nic tego nie zmieni ;) robią się problemy z aplikacjami zainstalowanymi na karcie ale tylko wtedy gdy telefon miał format pamięci a karta nie.

:occasion5:

#311903  autor: matteo
 21 sty 2009, 09:24
Kolego, spróbuj nacisnąć "C", jak najedziesz na ikonę aplikacji. Powinno pomóc.

#312091  autor: Raven8
 22 sty 2009, 00:26
Konkretnie chodzi mi o zainstalowane tematy. Kilka tematów, które mam zainstalowane w telefonie nie widnieją w menedżerze aplikacji a co za tym idzie nie mam możliwości ich odinstalowania.

trust no one

#315034  autor: esox
 02 lut 2009, 22:08
Raven8 pisze:Konkretnie chodzi mi o zainstalowane tematy. Kilka tematów, które mam zainstalowane w telefonie nie widnieją w menedżerze aplikacji a co za tym idzie nie mam możliwości ich odinstalowania.
wystarczy, ze tematy które masz zainstalowane , a które nie sa widoczne w menadzerze aplikacji zainstalujesz ponownie tm na razem w pamieci telefonu.

pojawia sie w menadzerze aplikacji od razu mozesz je odinstalowac ;-)

NOKIA Connecting People NOKIA 808 PureView_64GB & x230 :-)

#316302  autor: Mordziasty
 08 lut 2009, 14:33
W mojej N78 wszystkie tematy instaluję na karcie pamięci i zauważyłem, ze rejestr pokazuje tylko 8 nowoinstalowanych tematów (fabrycznych w pamięci telefonu mam 4). Aby odinstalować temat którego nie ma w rejestrze trzeba go ponownie zainstalować lecz wcześniej zrobić dla niego "miejsce w rejestrze" kasujac tematy, które są widoczne. Taką metodę ja zastosowałem i teraz uważam aby nie przekroczyć 8 nowych tematów. Może nie jest to najlepsze wyjście z sytuacji ale to działa. Oczywiście trzeba znać nazwę tematu jaki się chce usunąć którego nie ma na liście.

Mordziasty