ugiel pisze:Uważam (pewnie jak większość jej użytkowników), że bateria mogłaby mieć większa pojemność np 1500mA jak w E71.
To tylko N-series, tu nokia lepszych baterii raczej nie włoży...
ugiel pisze:1. Drażni mnie tez trochę konfiguracja czcionek - pisanie smsa bez możliwości wyłączenia polskich znaków (być może to da się zmienić jednak jeszcze do tego nie doszedłem...
Jakoś to kiedyś zmieniłem ale teraz nie pamiętam jak. Używam z polskimi znakami i mi to nie przeszkadza.
ugiel pisze:2. Podobnie ustawienie listy wyświetlanych smsów - brak możliwości ustawienia szczegółów, tak aby na liście mieściło się ich więcej.
Przed chwilą dostałem smsa nr 1777

z tych które są zapisane w pamięci telefonu. Na razie nie chce mi sie ich kasować, jeszcze trochę. Ale zawsze znajdę tego, którego chcę poprzez taką fukcję "Szukaj" zamieszczoną w menu...
ugiel pisze:3. Lista wyświetlanych połączeń - brak właściwości, czasu trwania połączenia.
A po co Ci więcej niż data, godzina i osoba dzwoniąca? Czas można sprawdzić w rejestrze, ale tylko ostatniego połączenia...
ugiel pisze:4. Brak możliwości robienia zdjęć panoramicznych (funkcja łączenia zdjęć)
Wszystkiego mieć nie można...
ugiel pisze:5. Brak latarki (dodatkowej diody).
To tylko w SE, w nokiach latarki można szukać w modelu 1208 czy coś takiego, ale to nie mój poziom
ugiel pisze:6. Słabo konfigurowalny domyślny odtwarzacz audio.
Tak, odtwarzacz audio mógłby mieć więcej opcji...
ugiel pisze:7. Brak wyjścia miniUSB (zamiast tego microUSB)
Masz kabel w zestawie to po co Ci wejście na mini USB?
ugiel pisze:8. Brak ładowania baterii poprzez microUSB
Z jednej stroy wada, z drugiej zaleta. Ja osobiście nie potzrbuję ładowania przez USB dlatego w tej sprawie jestem 'neutralny'.
Było: C55, 5510, MYX 6-2, V980, C75, 5210, 6510, 6230, 6230i, k550i, 6310i, N82, M8800 Pixon, d900i, Wave 723, Wave II, Lumia 920 i 930
+wiele na dłużej lub krócej
Jest: Samsung: Galaxy S7, Galaxy J3'16, Nokia: 6300