• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #37104  autor: adidas
 23 gru 2005, 14:58
Mam powgrywane kilka gier (te które się wrzuca z folderem "system") i jeżeli bym którąś chciał usunąć to jak? Chodzi o to że mam worms world party demo (to akurat instalowane z pliku exe) i worms world party pelna wersje. Drugie pytanie to czy jest jakiś sposób aby nie znikały wszystkie ikonki aplikacji instalowanych z plików .sis po uruchomieniu jakiejś gry lub podłączeniu do kabelka (wtedy konieczny jest restart)? Jak połączyć się przez kabelek USB z PC Suite (w mRouter przy COM1 jest cały czas podłączanie nawet przy odłączonym telefonie i ikonka jakby był połączony) lub bluetooth (tu się łączy normalnie w mRouter, jest połączony na COM12 - bo na tym u mnie się łączy bluetooth ale w PC Suite jest rozłączony).

#37123  autor: piotrz
 23 gru 2005, 15:38
jeżeli chcesz usunąć instalkę- wgraj jakiegoś menedżera plików np. fexplorer i tam szukaj tej instalki. jak znajdziesz to wystarczy wziąść nacisnąć "c"
jeżeli chcesz usunąć grę to musisz wejść w "menedżer aplikacji" i tam znaleść daną grę

#37130  autor: adidas
 23 gru 2005, 15:48
Widać że nie miałeś n-gage :) one nie są instalowanego tak jak sis'y więc niema ich w menedzerze nie jest to tez sama instalka. Juz wiem jak usunac wiec czekam na odpowiedzi na pozostale pytania.